Hoe de Moslimbroederschap in de Nederlandse politiek is Geïnfiltreerd

hoe-de-moslimbroederschap-in-de-nederlandse-politiek-is-geinfiltreerd

20-11-20 03:10:00, 1 0 ShareTweetSubscribe Read Time:13 Minute, 48 Second Muslim Brotherhood Needs Examination | Frontier Centre For Public PolicyHet logo van de Moslimbroederschap

Ik denk allereerst dat we moeten stoppen in Nederland en Europa, met het labelen van rechts en links in de politiek. De moslimbroederschap is niet links en is niet rechts, het is in principe een terroristische salafistische broederschap die geloof tot politiek en andersom maakt en in veel Arabische landen als terroristen beschouwd worden, in Egypte (waar de broederschap is ontstaan), Syrië, Libanon, Algerije (voorheen FIS), Tunesië en zelfs in landen als Tadzjikistan en Kazachstan.

Zij hebben een groot netwerk in Europa en Amerika. Onder de Obama regering werden ze zelfs adviseurs in het Witte Huis. Hoe je het ook wendt of keert, wat je er ook van vindt, feit is dat Obama gewoon een Moslim is, zijn vader en stiefvader waren Moslim en dan wordt je als zoon ook gewoon Moslim, zo gaat dat bij de orthodoxe Islam en de Moslim Broederschap is een tak van de Orthodoxe Islam dat kan door niemand ontkent worden. Uitstappen is als aangetoond moeilijk, zelfs voor een ex-president van de VS zullen er altijd banden zijn met deze groep, Obama’s halfbroer Malik Obama, hun vader was uit Kenia, zou zelfs gelieerd geweest zijn met al-Queda in Afrika.

” Bekende terroristische leden van de Ikhwan (moslimbroederschap) waren Al Qaeda’s Ayman Al-Zawahiri, en de blinde sjeik Omar Abdul-Rahman die onlangs in een Amerikaanse gevangenis stierf, gevangen voor zijn rol in de bomaanslag in het World Trade Center in 1993. Sjeik Omar werd beschuldigd van samenzwering om de Egyptische Mubarak te vermoorden en de moord op de Moslimbroederschap van Anwar Sadat te ontmaskeren, naast de bomaanslag op het World Trade Center”.

De leden van de Task Force PSD-11 van de Nationale Veiligheidsraad van Obama, die aanbeveelde dat de Amerikaanse regering de terroristische Moslimbroederschap zou omarmen in de meer islamitische (soennieten) landen van het Midden-Oosten, wisten heel goed met wie ze te maken hadden. Sinds de jaren 1950 werkte de CIA met de Ikhwan over de hele wereld. Al Queda in Afghanistan (Osama Bin Laden is een product van de CIA om zo de Russen in de knieën  te dwingen), Al Queda in Irak en in Syrië, het al Nusra Front in Syrië,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: