Opstand in Berlijn tegen het Corona-regime | Door Anselm Lenz | KenFM.de

opstand-in-berlijn-tegen-het-corona-regime-|-door-anselm-lenz-|-kenfm.de

20-11-20 03:44:00,

Dat onze gezondheidsbescherming niet op het spel staat met verplichte maskers en waterkanonnen, huisarrest en kindermarteling had inmiddels moeten worden opgemerkt door iedereen die gewoon zijn rust wil. Vandaag, woensdag, wordt in Berlijn in een versnelde procedure een machtigingswet aangenomen. Alle democraten in het land zijn hier massaal tegen gekant. De demonstraties begonnen de dag ervoor.

Een verklaring van Anselm Lenz,
Redacteur van het weekblad Democratisch Verzet.

In landen als Zweden, Japan, Argentinië, Uruguay, Wit-Rusland, Zuid-Korea, Cuba, Brazilië en vele andere is er geen druk om maskers te dragen en geen harde corona maatregelen. Er stapelen zich daar geen stapels lijken op en er zijn ook geen ernstige nieuwe problemen met het gezondheidsstelsel, ondanks alle verschillen in de ontwikkeling van algemeen toegankelijke en betrouwbare gezondheidsvoorzieningen. Dat alleen al is genoeg om te bewijzen dat de wereldwijde „corona“ geen volstrekt gevaarlijke ziekte kan zijn.

Ook in Duitsland vertoont het sterftecijfer van ons mensen gemiddeld geen enkele ongewone afwijking, zoals statistisch is aangetoond en bovendien duizenden keren is bevestigd door artsen en specialisten. De federale overheid RKI, de politiek, de media en de bedrijven vechten uiteindelijk alleen op een breed front voor hun project, dat in alle opzichten waanzinnig lijkt. – Gaat het echt om de veelgevraagde klimaatbescherming? Niets wijst erop dat dit het geval is. – Een samenzwering rond het Davos World Economic Forum, een stoeipartij voor het neo-feodalisme, heeft ervoor gekozen om de mensheid te redden. Maar eerst en vooral.

Want de coronacrisis wordt gesuperponeerd op de ineenstorting van de financiële systemen, die sinds de zogenaamde financiële crisis rond 2008 stelselmatig wordt versleept en waarvan het laatste hoofdstuk vanaf 2019 steeds duidelijker wordt. De ineenstorting zou hebben plaatsgevonden vanaf het voorjaar van 2020, zelfs zonder „corona“; de gerichte virus paniekzaaierij zette alleen de kroon op het verdiende eind en overschaduwt de reden voor het verdrijven van de bergen van de schuld in de exponentiële. Ze waren niet eerder door iemand of iets terug te betalen.

Wie heeft ons daar gebracht

Er zijn dus altijd problemen. Reeds in 2015 en 2016 werd in Berlijn en Wenen in het kader van een modelproject „The Capitalismustribunal“ geconcludeerd: „Het kapitalisme is kapot“.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: