Anti-lockdown-protesten in heel Europa(en Nederland slaapt…)

anti-lockdown-protesten-in-heel-europa(en-nederland-slaapt…)

21-11-20 09:20:00,

Steeds draconische lockdown-maatregelen, economische armoede en ingrijpende politiebevoegdheden doen het vertrouwen van het publiek verdampen en ondermijnen het publieke geduld.

Aangezien de vermeende “tweede golf” van de “pandemie” van het Coronavirus zich de afgelopen weken door Europa zou verspreiden, hebben veel regeringen enthousiast hun totalitaire kant omarmd en zichzelf ingrijpende nieuwe “noodbevoegdheden” verleend naast nieuwe lockdown-maatregelen.

Het publiek was deze keer duidelijk minder coöperatief. In opstand komend tegen de schijnbaar willekeurige beperkingen die niet worden ondersteund door wetenschap of gezond verstand. Over het hele continent hebben protesten plaatsgevonden.

DUITSLAND

Duizenden mensen kwamen de afgelopen dagen in Berlijn bijeen om te protesteren tegen de regering-Merkel die een nieuwe lockdown-wet heeft aangenomen. De politie richtte waterkanonnen op de menigte en bijna 200 mensen werden gearresteerd.

According to reliable sources, elements of Antifa rushed to the scene of the Anti-New Normal Totalitarianism protest in Berlin today, hoping to hold the “Corona Deniers” down, so that the cops could hose them real good, but they were just a little too late. pic.twitter.com/RdQ67qYjnN

— Consent Factory (@consent_factory) November 18, 2020

De mainstream media meldde “honderden” demonstranten, maar zoals foto’s duidelijk laten zien, waren het er veel meer; tienduizenden:

“Thanks for the picture Majd Abboud, not hundreds, not thousand, but ten’s of thousands protested in Berlin today and it’s only the beginning of something big…” Sonja Van Ende#Covid_19 pic.twitter.com/hLxNaTEqYv

— vanessa beeley (@VanessaBeeley) November 19, 2020

SPANJE

Nadat de premier van Spanje, Pedro Sanchez eind oktober de noodtoestand voor de zesde maand had afgekondigd, waren er dagenlang protesten in het hele land. Barcelona, ​​al een broeinest van antiregeringsgevoel vanwege de brute repressie van het Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum, zag gewelddadige confrontaties tussen oproerpolitie en demonstranten

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

FRANKRIJK

De gloednieuwe “uitgebreide veiligheidswet” van Emmanuel Macron, bij demonstranten bekend als de “propwet”, zou de Franse politie verder militariseren, terwijl het een misdaad zou worden om het beeld van een politieagent vast te leggen of te verspreiden. Het heeft op felle weerstand gestuit in de vorm van boze marsen door steden in het hele land.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: