Hoe je de COVID-19 test MOET weigeren, een burgerplicht

hoe-je-de-covid-19-test-moet-weigeren,-een-burgerplicht

21-11-20 09:29:00,

Nieuws uit het hol van de leeuw: de gelijkgeschakelde artsenberoepsgroep.

Je moet je NOOIT laten penetreren tot aan je hersenpan. Je kunt dit weigeren. Zonder consequenties.

Wij raden al maanden aan om je niet te lasten testen, aangezien vrijwel alle resultaten vals-positief zijn. Het neurotische gedram van allerlei officals om je ten koste van je geestelijke gezondheid te laten testen met een complete vervalsing van een DNA afname, is opvallend. Alsof ze er bakken met geld voor krijgen, dat geleuter.

Maar dan wordt de witte jassen brigade ingeschakeld. Deze vonden we een maand geleden en wordt nu zeer actueel. Waarom deze actueel is geworden? Omdat de het volgende bericht in de krant lazen:

‘Laat je testen, want onze teststraten zijn leeg’

19 november 2020

Anja Schreijer, voorzitter van Landelijk Overleg Infectieziektebestrijding, vertelde bij Op1 over het probleem van veel mensen die naar commerciële teststraten gaan.

[LINK]

Tja, Anja krijgt het benauwd. Ze zal ongetwijfeld achter de schermen blèren dat testen moet worden verplicht.

De artsenkrant van 8 oktober j.l. schrijft:

Patiënt kan Covid-19-test weigeren

8 okt 2020 Preventie & gezondheidspromotie COVID-19coronavirus

Wat moet een arts doen wanneer een patiënt, die voldoet aan de definitie van een mogelijk geval van COVID-19 of geclassificeerd is als hoogrisicocontact, weigert zich te laten testen of de verplichte quarantainemaatregelen op te volgen? De Nationale Raad van de Orde der Artsen boog zich over de vraag.

De richtlijnen van Sciensano leggen vast welke personen verplicht getest moeten worden op COVID-19. Grosso modo gaat het om twee groepen mensen: iedereen die voldoet aan de definitie van een mogelijk geval van COVID-19 (met bijzondere aandacht voor zorgpersoneel en bewoners en personeel van residentiële instellingen) en mensen die een hoogrisicocontact hadden, bijvoorbeeld reizigers die terugkeren uit een oranje of rode zone. De arts heeft de plicht de patiënt te informeren over de verplicht te volgen maatregelen. De Nationale Raad van de Orde der Artsen kreeg meerdere vragen over de beste manier om met zo’n patiënt om te gaan.

Het weigeren van een test is een fundamenteel recht van een patiënt. Hij kan met andere woorden nooit verplicht worden een test te laten afnemen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: