Hoera! Het wetenschappelijk bewijs is er! Het valt allemaal wel mee. – CSTV

hoera!-het-wetenschappelijk-bewijs-is-er!-het-valt-allemaal-wel-mee.-–-cstv

21-11-20 09:38:00,

Hoeveel mensen kent U?

Danny had in één van zijn berichten al eens de vraag gesteld hoeveel mensen U nu eigenlijk daadwerkelijk kent die ziek zijn geworden en zijn overleden aan covid-19. Zie:

https://commonsensetv.nl/uitvaartbedrijven-kampen-met-omzetverlies-en-krijgen-corona-subsidie/

Persoonlijk ken ik, in de al 9 maanden durende ‘pandemie’ welgeteld één persoon. Helaas heeft een goede vriend van mij de ziekte opgelopen en nog veel meer helaas is hij er ook aan overleden.

Dat is triest en ik ben daar verdrietig om. Maar ik ken ontzettend veel mensen in Nederland, België, Peru en ook in andere delen van de wereld. En behalve mijn vriend Salvador ken ik verder hélemaal niemand die covid-19 heeft opgelopen.

Enquête

Wij zijn natuurlijk niet Maurice de Hond. (Gelukkig maar want Robert Jensen heeft Maurice een tijdje geleden hernoemd tot Maurice de Onbetrouwbare Hond). Maar bij deze wil ik een oproep doen aan alle lezers van CommonSenseTV, om een berichtje achter te laten over hoeveel mensen u persoonlijk kent (dus niet uit een krantenberichtje of iets dergelijks) die besmet zijn geraakt met het sars-cov-2 virus en die ziek zijn geworden van covid-19 en daaraan zijn overleden.

Een kleine enquête. Wilt u daar alstublieft aan meedoen? Dan krijgen we een, door onszelf als getuigen bepaald, beeld van de werkelijke aard van de ‘pandemie’.

In Peru

ben ik zelf getuige geweest van de massale demonstraties die hebben plaatsgevonden tegen de staatsgreep die onlangs heeft plaatsgevonden. Op maandag 9 november begon het. Aanvankelijk met enkele tienduizenden demonstranten, maar in de loop van die week groeide dat aan tot enkele honderdduizenden demonstranten op de Plaza San Martin in het centrum van Lima. Luidkeels leuzen scanderend stonden we daar met z’n allen boven op elkaar. Als het werkelijk zo zou zijn dat we geïnfecteerd raken met het sars-cov-2 virus door dicht bij elkaar te zijn dan zou dat inmiddels moeten blijken uit de officiële cijfers. Maar niets is minder waar. De trend in aantallen besmettingen is al geruime tijd dalende en de daling zet ook nu, na alle massa demonstraties, gewoon door. De BLM demonstraties in Amsterdam en de corona demonstraties in Berlijn lieten hetzelfde beeld zien.

Maar allerbelangrijkste is: de wetenschap bewijst ook mee!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: