Patholoog die profiteert van de verkoop van PCR-tests zegt: “Alle tests moeten stoppen”.

patholoog-die-profiteert-van-de-verkoop-van-pcr-tests-zegt:-“alle-tests-moeten-stoppen”.

21-11-20 09:45:00,

Briefje uit Canada 21 november 2020

Het is waarschijnlijk al bekend dat Dr. Roger Hodkinson de COVID-19 maatregelen op een gemeenteraadsvergadering in Edmonton heeft afgekeurd. De dappere woorden van de patholoog zijn een sprankje van hoop in deze donkere dagen van het coronaschandaal:

“Er is volkomen ongegronde publieke hysterie bedreven door de media en politici. Het is schandalig! Dit is het grootste bedrog dat ooit is gepleegd op een nietsvermoedend publiek.”

Dr. Hodkinson is geen dokter die een kliniek runt in een afgelegen dorp in Noord-Alberta. Hij is ook geen MD die zijn vergunning heeft opgegeven om etherische oliën te verkopen, superfood krijtmixen te pushen, en magneten over de tumoren van mensen te laten wapperen. Hij heeft vier geloofsbrieven achter zijn naam staan en was voorzitter van het Royal College of Physicians of Canada Examination Committee and Pathology in Ottawa, Canada. Meer in het bijzonder is hij momenteel voorzitter van een biotechnologiebedrijf in North Carolina dat de SAR-CoV-2 PCR-test verkoopt.

Ondanks het feit dat hij geld (en waarschijnlijk veel) verdient aan coronavirustests, zegt hij:

“Ik wil benadrukken dat positieve testresultaten N I E T – onderstreept en in hoofdletters – een klinische infectie betekenen. Het is gewoon opzwepende openbare hysterie en alle testen moeten stoppen – tenzij je je meldt bij het ziekenhuis met een aantal respiratoire problemen.”

Te midden van al het gestotter van verwarde of corrupte politici en regelrechte leugens van de manipulatieve media, is het hartverwarmend om te horen dat Dr. Hodkinson de winst opzij zet voor de waarheid, op zo’n openhartige en compromisloze manier.

Waarom wordt hij niet door elke grote nieuwszender ter wereld geïnterviewd? In plaats van CNN en CBC Newsworld wachtte deze CEO van een medisch testbedrijf uit Edmonton nederig in een virtuele rij op een gemeenteraadsvergadering. Hij is als nummer 95 aan de beurt om zich uit te spreken tegen de mensenrechtenschendingen die worden begaan onder het mom van het stoppen van een onzichtbare pandemie. Volgens de notulen van de vergadering:

Deze patholoog zegt letterlijk dat hij woedend is, maar niet op een egocentrische of emotionele manier. In plaats daarvan is hij boos over het onrecht – “bedrijfssluitingen, zelfmoorden” – dat op zo’n grote schaal plaatsvindt zonder enige rechtvaardiging: “Het is volslagen belachelijk om deze ongelukkige,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: