Curaçao: meest ernstige waarschuwing voor mensen die het nog niet geloven – De Lange Mars Plus

curacao:-meest-ernstige-waarschuwing-voor-mensen-die-het-nog-niet-geloven-–-de-lange-mars-plus

22-11-20 09:15:00,

De maatregelen die aanstaande maandag van kracht worden voor Curaçao (nog altijd deel van het Koninkrijk) zijn de ernstigste waarschuwing tot nu toe. Regelmatig halen mensen hun schouders op wanneer je praat over de toekomst van Nederland als dictatuur. Ze kunnen en willen niet geloven dat dit in ons land mogelijk is. Speciaal voor hen het ultieme signaal, Curaçoanaren kunnen vanaf maandag als de Minister dit wenst al hun rechten kwijt zijn! Zij kunnen weer terugkeren naar volledige slavernij. Is dit overdreven of ben je bang dat dit onheil recht op ons afkomt maar steek je je kop liever in het zand?

Voor de ogen afspelen

Er zijn zaken die zich voor onze ogen kunnen voltrekken, maar die we desondanks toch niet zien. Ons verstand weigert te geloven dat dit mogelijk is. Zo had ik enige tijd geleden een discussie met een vrije collega over de inperking van de vrijheid van meningsuiting. Hij kon en wilde niet geloven dat we die in ons land kwijt zouden kunnen raken. Hij achtte dit ondenkbaar!

Wie had ooit gedacht dat Curaçao terug kon keren naar de tijd van de slavernij, als de Minister dit wil? Hoe is het mogelijk dat deze ambtsdrager zoveel macht heeft gekregen op het eiland?

Ook in andere landen buiten `ons` Koninkrijk verliezen burgers steeds meer rechten.

Maar laten we gewoon blijven kijken naar ons land.

Er worden nu al proefballonnetjes opgelaten over het iedere maand testen van de hele bevolking op corona. Terwijl ieder wakker mens ondertussen weet dat de test niet deugt, maar desondanks wel de hele economie ontwricht doordat mensen thuis moeten blijven die positief getest zijn.

Ook spreken ministers steeds openlijker over de consequenties van het weigeren van vaccinaties. (Ja, want mensen zullen niet 1 maar twee covid-19 injecties gaan krijgen). Trouwens wie durft tegen te spreken dat de bevolking niet ieder jaar deze injecties zal krijgen toegediend?

Ook is het bericht naar buiten gebracht dat microbiologen spreken over een derde golf. Wat op zich natuurlijk niet zo vreemd is omdat zowel in het voor- als najaar er een griepperiode is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: