John F. Kennedy 57 jaar geleden

john-f.-kennedy-57-jaar-geleden

22-11-20 09:06:00,

De moord op John F. Kennedy, vandaag 57 jaar geleden, was een openbare executie, zonder dat daar een proces aan vooraf is gegaan.

Er wordt al meer dan een halve eeuw gespeculeerd over de redenen. Over daders en opdrachtgever tast iedereen in het duister.

Vermoedelijk zijn er meer dan duizend theorieën te vinden hoe dit allemaal in zijn werk is gegaan, maar deze verkapte staatsgreep blijft in nevelen gehuld. Het heeft wel grote gevolgen gehad voor alle latere presidenten van de VS. Hoewel er ook middelen waren die minder drastisch zijn geweest, zoals de Watergate affaire, bedoeld om Nixon uit te schakelen en te vervangen door de beter controleerbare Ford en Carter. Normaal gesproken zou een eigengereide Ronald Reagan direct al in 1980 het volgende slachtoffer zijn geweest, maar die executie is mislukt. George Bush Sr. nam geruisloos de macht over. Het “Rockefeller-regime” Bush 1-Clinton-Bush 2-Obama (1980-2016) werd abrupt afgebroken door de totaal onverwachte verkiezingsoverwinning van Donald Trump. De bedoeling was om Hillary Clinton aan de macht te helpen, doch met de kennis van nu weten we, dat het verkiezingsfraudesysteem destijds niet naar behoren heeft gewerkt.

Datzelfde syndicaat heeft 4 jaar lang onafgebroken geprobeerd om die fout te herstellen en de buitenstaander (?) Trump uit te schakelen. Russia-gate, impeachment procedure , connectie Epstein, belastingfraude, etc., etc.

Met als slotakkoord de massale vervalsing van de presidentsverkiezingen die we nu aan ons voorbij zien trekken.

Velen denken dat dit een CIA operatie is. Het is bekend dat de CIA software heeft ontwikkeld om verkiezingen in het buitenland naar haar hand te zetten. Nu is dit ook in de VS zelf gebeurd en kan worden gezien als een “Black Operation”, een veel toegepaste routine. Echter, evenals in 2016 dreigt het nu ook weer fout te gaan. Met de Executive Order 13848 van 12 september 2018 in de hand, heeft dit consequenties, ook voor de buitenlandse betrokkenheid die de operatie heeft: Canada, Venezuela, China, Duitsland en Spanje.

De CIA vervult een sleutelrol. Wie de CIA uit wil schakelen, speelt met zijn leven. Deze dienst is een “staat in een staat” geworden en trekt een volkomen eigen plan namens het bankenkartel en uiteindelijk het Vaticaan en de Zwarte Adel. John F. Kennedy wist dat al aan het begin van zijn presidentschap.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: