Overheid volledig de weg kwijt

overheid-volledig-de-weg-kwijt

26-11-20 07:58:00,

overheid is tirannie, mondkapjes, muilkorven, slavenmaskerNog een paar dagen en dan moet het Nederlandse volk eraan geloven voor wat betreft verplichte mondkapjes.

De totalitaire overheid in Den Haag vaardigt de nodige decreten uit en als je die leest, dan val je van je stoel.
  

Het Nederlandse volk heeft nog veel teveel vrijheid en dus zaak om dat vanaf 1 december nog drastischer in te perken. Dit keer door het verplichten van een mondkapje, slavenmasker of muilkorf in iedere openbare binnenruimte.

Dat het verplicht dragen van deze dingen geen enkele medische waarde heeft is uiteraard allang bekend, maar wij laten dit graag nog even toelichten door Jaap van Dissel van het RIVM.

Dat het hele gedoe met mondkapjes niets te maken heeft met gezondheid wordt hier nog even extra duidelijk gemaakt door Minister Tamara van Ark die uitlegt dat de werkelijke reden voor het verplichten van mondkapjes is om het gedrag van mensen te beïnvloeden.

Een regelrechte psy-op (psychologische operatie) dus.

Maar, voor het oog van de wereld willen ze het desondanks doen voorkomen alsof het verplicht dragen van mondkapjes iets te maken heeft met gezondheid.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wil het kabinet het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters vanaf 1 december verplichten.

Ok, dus als je de verspreiding van het “virus” wilt tegengaan moet je wel beschikken over mondkapjes die ook daadwerkelijk een virus kunnen tegenhouden, zoals zij beweren dat medische monkapjes zouden doen.

Maar, zo zegt de overheid:

Medische mondneusmaskers zijn bedoeld voor de zorg.

Ok, dus wat adviseert de overheid dan?

Gebruik daarom bij voorkeur mondkapjes die te koop zijn bij de drogist of de supermarkt. 

Daar bedoelt de overheid dan deze mondkapjes mee:

Wat hebben we tot nu toe?

We hebben een overheid die zegt dat ze de verspreiding van het coronavirus wil tegengaan door het gebruik van mondkapjes te verplichten.

Echter, mensen moeten geen mondkapjes kopen die het virus tegenhouden want die zijn bestemd voor de zorg.

Daarom wordt mensen geadviseerd mondkapjes te kopen in de supermarkt of drogist,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: