Das europäische Kurzarbeitergeld ist ein Geschenk an die Konzerne

das-europaische-kurzarbeitergeld-ist-ein-geschenk-an-die-konzerne

27-11-20 07:15:00,

Ander Europa

26 november 2020 – Twee dagen geleden brachten we een bericht over de stemming die zou plaats hebben in het Europees Parlement over een rapport aangaande de fundamentele rechten in Europa. #Assange #nb127 #persvrijheid
Inderdaad, onder de welbekende ‘democraten’ en ‘progressieven’ uit onze contreien die er niet om malen dat Assange uitgeleverd wordt aan Washington vermelden we o.a. Van Brempt (s.pa), Jongerius, Piri en Tang (PvdA), liberale brulboei Verhofstadt (VLD) , ‘voorvechtster van burgerlijke vrijheden en mensenrechten’ Sophie in ‘t Veld (D66), en oudgediende Vlaamse eminenties als Kris Peeters (CD&V), Van Overtveldt en Bourgeois (N-VA). Ze winnen een gratis verblijf in Belmarsh. (hm) … Lees meerSee Less

Ander Europa

26 november 2020 – A Walled World – Towards a global Apartheid is een interessante, zij het ook verkillende studie over het optrekken van muren wereldwijd, in de voorbije halve eeuw. De brochure kwam tot stand door de samenwerking van het Centre Delàs (Barcelona), het Transnational Institute (TNI) en Stop Wapenhandel (Nederland), en de Palestinian Grassroots Anti-Apartheid Wall Campaign. #Apartheid #Frontex #grensbewaking #nb127Lees meerSee Less

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: