De PCR-test – CSTV

de-pcr-test-–-cstv

27-11-20 09:51:00,

Alweer over de PCR test? Ja, alweer over de PCR test.

Want Mark Rutte begrijpt het nog steeds niet. “Niemand begrijpt dat”, volgens Mark.

Ik heb ernstig mijn twijfels of Mark het echt niet begrijpt. Het hele PCR verhaal is niet een Nederlands dingetje. Het niet beantwoorden van de kamervragen die Wiebren van Haga keer op keer maar blijft stellen, blijkt erg veel verband te hebben met de opstelling van het European Center for Disease Prevention and Control (ECDC), die duidelijk stellen dat er geen publiek belang is op duidelijkheid.

Over de hele wereld wordt deze test gebruikt en het lijkt er dus meer op dat de PCR test een in het geheim, door het World Economic Forum (WEF) en/of de WHO, opgelegde methode is om de paniekknop op stand 12 te kunnen blijven houden en zodoende de angst-hypnose bij de mensen te kunnen blijven volhouden.

Over WEF en WHO, zie ook mijn column:

Hoe passen deze puzzelstukjes in elkaar?

De PCR test is een belangrijke schakel in de wereldwijde corona-hoax en de plandemie.

Ik kan niet anders dan concluderen dat het hele PCR gebeuren ook van tevoren nauwgezet gepland was. Gelukkig zijn alle serieuze wetenschappers het erover eens dat dit niet deugt. In Portugal heeft de rechter zich hier al over uitgesproken en gesteld dat de PCR test niet kan en niet mag gebruikt worden voor een diagnose. Laten we hopen dat vele andere rechters in andere landen deze wijze uitspraak gaan volgen. Als we de PCR test uit deze duistere plandemie kunnen onderuit halen, dan stort hun hele kaartenhuis in elkaar.

Daarom publiceren wij enkele passages over de PCR scam uit het proces verbaal van de Buitenparlementaire Onderzoeks Commissie met getuige-deskundige Dr. Peter Borger, moleculair bioloog.

Ik wil nu graag met u spreken over de PCR-test. Daarover bestaat veel misverstand.

Het coronavirus is een RNA-virus. Dat wil zeggen dat het erfelijke materiaal uit één streng bestaat. Dat

noemen we het RNA. DNA heeft twee strengen. De PCR-test is gebaseerd op het testen van DNA en

kan ook alleen maar DNA aantonen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: