Tegen het op corona testen van kinderen op school

tegen-het-op-corona-testen-van-kinderen-op-school

27-11-20 02:16:00,

Cdreamstime m 176852476 500pix c

1.304 ondertekeningen

Wij eisen:

Dat het idee omtrent het op coronatesten van kinderen op /nabij scholen per direct van tafel gaat

PetitieWij

de ouders van de kinderen in Nederland, maar ook docenten, familieleden en alle andere bij kinderen betrokken en/ of bezorgde mensen

constateren

  • Dat kinderen tijdens het uitoefenen van het recht op onderwijs, nodeloos worden getroffen door allerlei coronamaatregelen die hun gezondheid schaden. Wij kunnen hier niet verder in meegaan.

  • Dat het op Corona testen van minderjarige kinderen in de privésfeer hoort te blijven, op verzoek en in aanwezigheid van de ouders.

  • Gezondheid is een aangelegenheid voor de wettelijke vertegenwoordigers van de minderjarige kinderen, de ouders.

en verzoeken

Ons het recht te geven onze kinderen te behoeden voor de ernstige ongemakken op school en per direct het idee omtrent het op Corona testen van kinderen op scholen van de politieke agenda af te halen.

Ondertekenen

Tijdens het opslaan is een fout onstaan. Mogelijk is het op dit moment erg druk. Wilt u opnieuw proberen te ondertekenen? Onze excuses voor het ongemak.

We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:

Tweede Kamer 

Petitieloket:

Einddatum:

26-12-2020 

Petitionaris:

Rosa Marques 

Website:

Geschiedenis

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: