Meneer Rutte – sommige bejaarden willen niet “beschermd” worden – ze voelen dat er “iets niet klopt” | Stichting Vaccin Vrij

meneer-rutte-–-sommige-bejaarden-willen-niet-“beschermd”-worden-–-ze-voelen-dat-er-“iets-niet-klopt”-|-stichting-vaccin-vrij

28-11-20 09:29:00,

Het volgende bericht werd mij toegestuurd door een bezorgde burger.

“Misschien kunnen jullie nog iets met een filmpje van een 91 jarige over mondkapje en corona. Het gaat langzaam maar 1. misschien voorbeeld voor ouderen. 2. is altijd VVD stemmer geweest maar vind dat Rutte het niet goed gedaan heeft 3. maatschappelijk gewoon succesvol geweest 4. zegt echt uit zichzelf: denk je dat dit ooit overgaat? nee! 4. gebruikt geen social media, het geijkte commentaar…. Het is voor een groot deel intuitie. Er zitten allerlei goede elementen in: waarneming, vrije wil, berichtgeving media niet kloppend vinden, dat je niet meer vrij kunt spreken etc”.

 
Ik plaats het graag. Het doet me denken aan een gesprek dat ik had met mijn eigen vader. Toen ik hem in maart vroeg: “Hoe is het met je? Ben je bang dat je Covid krijgt?” zei hij tegen mij: “Nee hoor, ik wacht maar af wat er komen gaat. Als ik doodga aan corona, dan is het mijn tijd en dan ben ik gelukkig dat ik zo oud ben geworden”. Hij was niet bang voor Covid-19, en hij zit niet te wachten op “bescherming”. Hij is altijd gezond geweest en heeft de griepprik altijd geweigerd. Wordt hij straks gedwongen om proefkonijn te zijn voor het versneld ingevoerde COVID-19 vaccin omdat hij anders geen thuiszorg meer krijgt?

 
In het onderstaande filmpje tracht een hoogbejaarde man – die voelt dat het COVID-verhaal niet klopt – onder woorden te brengen dat het niet klopt, dat het niet meer overgaat en dat de wereld knettergek geworden is. Hoeveel van de mensen uit de “kwetsbare groep” zijn helemaal niet blij met de “bescherming” die kabinet Rutte hen door de strot drukt?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: