Sterke tweede editie van Vrijheidstour in Leiden – De Lange Mars Plus

sterke-tweede-editie-van-vrijheidstour-in-leiden-–-de-lange-mars-plus

29-11-20 08:11:00,

Tijdens de tweede aflevering van de Vrijheidstour van Frank Ruesink hebben een paar honderd mensen de kou getrotseerd in Leiden. Bevlogen sprekers en artiesten zorgen voor een warme demonstratie, geobserveerd door drones en politie-agenten. Ook de burgemeester schijnt toe te kijken om te checken of er ‘niet te veel vermaak is’. De Vrije Journalisten van OPN en RT Dutch maken videoverslagen en zien stuk voor stuk krachtige toespraken.

Tweede editie

Na de eerste editie van Vrijheidstour in Apeldoorn doet Ruesink deze zondag Leiden aan. In de weken voorafgaand aan deze tour zijn Leidse ondernemers, ouderen en ouders al verrast met bloemen, hartenbroden, kaarsen en ballen en een specifieke boodschap.

Van tevoren had de burgemeester zijn bezorgdheid tegenover Ruesink uitgesproken. De burgervader was bang dat er te veel vermaak zou zijn. Bij twee overtredingen zou `de stekker eruit` worden getrokken.

Organisator Frank Ruesink start zijn toespraak met de pijnlijke mededeling dat we twee dagen voor de invoering mondkapjesplicht staan, waarbij we in een medische dictatuur gaan leven.

Frank ziet verschillende overeenkomsten tussen de Mexicaanse griep van 2009 en Corona. Ook zegt hij dat tijdens de Mexicaanse griep kinderen als medisch experiment werden gebruikt. “Mijn kind is geen medisch experiment.”

“Het gaat al lang niet meer over 1,5 meter, maar om bezieling uit ons mensen te halen.”

Bevlogen vertelt hij dat we in het voorjaar gewaarschuwd werden voor een wereldramp in de orde van grootte van de Spaanse griep en uiteindelijk werd het ‘een griepje van niks’. Hij ziet een overheid die alles inzet voor vaccinaties. Net zoals de versoepeling van de definitie van pandemie, vlak voor 2009, vlak voor de uitbraak van de Mexicaanse griep. Dit gebeurde op aangeven van een geheim noodcomité.

“Het is rond de WHO een en al belangenverstrengeling. Er is niets veranderd sinds de Mexicaanse griep.”

“We worden in een menselijke depressie gestort. De corona maatregelen zijn ernstiger dan de ziekte zelf.”

Verenigen

“Als je niet uitgaat van de feiten, zoals overheid en media, dan kan je niet anders dan de gegevens verdraaien.”

Als voorbeeld haalt hij twee posters aan van de overheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: