Alles wat u altijd al had willen weten…… – CSTV

alles-wat-u-altijd-al-had-willen-weten……-–-cstv

30-11-20 02:46:00,

Dr. Michael Yeadon, bioloog en immunoloog, geeft in een videoboodschap van ongeveer 30 minuten een boeiende uitleg over het menselijk immuunsysteem, over de fouten die gemaakt worden met de PCR testen, over het testbeleid van de regimes en over de valkuilen die ons nog te wachten staan.

Ook heeft hij de oplossing hoe uit deze crisis hoax te komen.

De videoboodschap is geplaatst op youtube maar is daar na 2 uur alweer gecensureerd, verwijderd.

Gelukkig is zijn boodschap nog wel terug te vinden op de website van the American Institute for Economic Research. Ook is er een volledige transcriptie (in het Engels) te vinden.

Aangezien ik vermoed dat Mark en Hugo de Engelse taal niet voldoende machtig zijn en aangezien ik zeker weet dat zij van deze materie tot nu toe helemaal niets hebben begrepen, heb ik een transcriptie in het Nederlands gemaakt. Een half jaar geleden zei Mark dat ze met 50 % kennis 100 % beslissingen moesten nemen. Het lijkt er niet op dat sindsdien Mark meer kennis en inzichten heeft opgedaan.

Nou maar hopen dat ze 30 minuten willen besteden om te gaan begrijpen wat er aan de hand is, zodat ze kunnen ophouden met als kippen zonder koppen blijven doorgaan met al hun achterlijke maatregelen af te kondigen.

Hier vindt u de videoboodschap en de Engelse transcriptie:

https://www.aier.org/article/an-education-in-viruses-and-public-health-from-michael-yeadon-former-vp-of-pfizer/

En hier is de Nederlandstalige inleiding en transcriptie:

Deze video biedt een van de meest erudiete en informatieve inzichten op Covid-19 en de gevolgen van lockdowns. Het was deze week opmerkelijk om te zien hoe het op YouTube verscheen en slechts 2 uur na het plaatsen gedwongen werd verwijderd. De onderstaande kopie wordt gehost op LBRY, een blockchain-videotoepassing. In een jaar met overweldigend veel educatieve inhoud is dit een van de beste die we hebben gezien.

De biografie van de presentator:

 Dr. Michael Yeadon is een allergie- en respiratoir therapeutisch gebiedsexpert met 23 jaar ervaring in de farmaceutische industrie. Hij volgde een opleiding tot biochemicus en farmacoloog en promoveerde in 1988 aan de Universiteit van Surrey (VK).

 Dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: