Propagandaoorlog voor Big Pharma | Door Whitney Web | KenFM.de

propagandaoorlog-voor-big-pharma-|-door-whitney-web-|-kenfm.de

30-11-20 05:10:00,

De geheime diensten van de VS en Groot-Brittannië gebruiken hun cyberwapenarsenaal om de vaccinatiestrategie tegen critici af te dwingen.

Een standpunt van Whitney Web.
„Vaccinpreventiepropaganda“ is het doelwit geweest van Westerse inlichtingendiensten, volgens de Britse en Amerikaanse media. Dit moet worden bestreden om de miljardenwinsten die de farmaceutische bedrijven als gevolg van de Covid 19-pandemie nastreven, veilig te stellen. Nieuwsorganisaties en journalisten die hun legitieme bezorgdheid uiten, worden beroofd van hun platformen om de vaccinatievriendelijke boodschappen door het Engelstalige medialandschap te duwen. Dit kan ook verklaren waarom een golf van censuur op dit moment de kritische uitspraken en kanalen in de zogenaamde sociale media wegspoelt en uitwist. Deze cyberoorlog in dienst van de grote farmacie maakt gebruik van middelen en methoden die door de geheime diensten zijn ontwikkeld om zogenaamd het terrorisme te bestrijden. „Anti-vaccinanten“ worden nu gezien als „bedreigingen voor de nationale veiligheid“ en dienovereenkomstig behandeld. In deze oorlog tegen critici worden militairen en overheidsfunctionarissen ingezet die in de „war on terror“ of in Irak al een ravage hebben aangericht. De auteur vat de beschikbare informatie samen.

Vorige week nog kondigden de nationale veiligheidsapparaten van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk discreet aan dat cybertools en onlinetactieken die eerder waren ontworpen voor gebruik in de „oorlog tegen het terrorisme“ na 9/11 nu worden omgeleid voor gebruik tegen informatiebronnen die „inentingsbeperking“ en informatie met betrekking tot Covid-19 bevorderen en die in tegenspraak zijn met de verhalen van de overheid.

Op maandag lanceerde het Britse hoofdkwartier voor communicatie van de overheid (GCHQ), het Britse inlichtingenagentschap voor telecommunicatie en elektronische informatie, een nieuw cyberoffensief dat gericht is op het richten van websites die inhoud publiceren die beschouwd wordt als propaganda die zorgen baart over de door de overheid gefinancierde ontwikkeling van het vaccin Covid-19 en de betrokken multinationale farmaceutische bedrijven.

Soortgelijke inspanningen worden geleverd in de Verenigde Staten, waar het Amerikaanse leger onlangs een door de CIA gesteund bedrijf heeft gefinancierd dat volgepakt is met voormalige functionarissen voor terrorismebestrijding achter de bezetting van Irak en de opkomst van de zogenaamde islamitische staat, een AI-algoritme te ontwikkelen dat specifiek gericht is op nieuwe internetsites „onder verdenking“ van het verspreiden van valse informatie over de Covid 19-crisis en de Covid 19-vaccininininspanningen onder leiding van het Amerikaanse leger en bekend als Operation Warp Speed.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: