Vaccinatie een “Geschenk van God!”

vaccinatie-een-“geschenk-van-god!”

02-12-20 04:36:00,

Dit is wat we momenteel nogal eens van artsen/dominees moeten horen.

Het is een grof schandaal. Het vaccin is ongetest en is een massa-experiment op willoze proefkonijnen, bevangen door angst, opgeklopt door de overheid en het OMT.

Het geleuter over oversterfte, volle ziekenhuizen, uit de voegen barstende IC’s is aan de orde van de dag. Alles op basis van het gepruts van figuren als Koopmans, Drosten en Osterhaus. Hun specialisme is niet veel anders dan een veredelde door de Bill & Melinda Gates gefinancierde kermiswetenschap. De hele wereld wordt de stuipen op het lijf gejaagd met een test, die de facto wel tot 100% foute positieve uitslagen geeft.

Het RIVM weet dat, maar de woordvoerders als Jaap van Dissel bedrijven pure POLITIEK en geen belangenbehartiging voor de bevolking, integendeel. Met de volksgezondheid heeft men niet zoveel, getuige de contraproductieve belachelijke maatregelen die worden uitgevaardigd.

Eén van die maatregelen is het afbranden van medicaties die ziekenhuisopnamen kunnen voorkomen.

BRON: https://zelfzorgcovid19.nl/team-zelfzorgcovid19-neemt-deel-aan-een-nieuwe-burger-belangenvereniging-anbb/

Slechts 20% van de mensen die ademhalingsproblemen krijgen moeten naar het ziekenhuis. Op deze manier gaat het nergens meer over en prakkiseert er geen sterveling meer over vaccins en maatregelen. Maar meneer Gommers maakt zich druk om de bezetting van zijn gepatenteerde ademhalingsmachines, anders “vervelen de mensen zich alleen maar dood….” Inderdaad: weer een sterftegolf, maar dan van zich dood vervelend zorgpersoneel.

Op betreffende website van Dr. Rob Elens wordt ook gehamerd op gezonde leefstijl en voeding. Daar horen we Rutte en De Jonge nooit over, want dat geeft maar schadelijke bijwerkingen voor de vaccinindustrie. Je kunt je afvragen, of deze beide angstpornofiguren misschien toevallig over een bankrekening in Zwitserland kunnen beschikken, waar bepaalde belanghebbende figuren in de vaccinindustrie enige middelen op hebben gestort.

Behalve leefstijl, voeding en ouderdom is er nog een factor, waar we rekening mee dienen te houden.

Q-koorts is een bacteriële ziekte, die wordt toegeschreven aan de geitenfokkerij. Geconcentreerd in hetzelfde gebied dat zo zwaar is getroffen door “corona”.

Zeg maar even voor het gemak, het gebied rond de Amerikaanse luchtmachtbasis Volkel….

Besmetting leidt in ongeveer 60% van de gevallen niet tot ziekteverschijnselen, bij de overige 40% komt het tot griepachtige verschijnselen zoals koorts,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: