Bewijs geleverd van telefoongesprek waarin RIVM toegaf dat Covid bijna geen klachten geeft – Xandernieuws

bewijs-geleverd-van-telefoongesprek-waarin-rivm-toegaf-dat-covid-bijna-geen-klachten-geeft-–-xandernieuws

03-12-20 05:34:00,

—————————————————————————————————————————————-

‘Tweede Kamer nam onlangs motie van Geert Wilders aan dat vaccinaties niet direct of indirect verplicht mogen worden, maar artsen in Nederland worden dat volgens betrouwbare info tòch’ – ‘Vertrouwen in overheid en media erg beschadigd’

—————————————————————————————————————————————-

Tom Zwitser (Blue Tiger Studio) had gisterenmiddag een gesprek met Peter Grootswagers, die op 29 september filmde hoe hij de corona helpdesk van het RIVM (0800-1351) belde met vragen over het coronavirus. De nietsvermoedende medewerker aan de andere kant van de lijn gaf toe dat corona bijna geen klachten geeft, en dat mensen die nu griepklachten hebben ook als corona worden meegeteld. Het RIVM ontkende dat het gesprek had plaatsgevonden, en de mainstream media beweerden dat het nepnieuws was. Inmiddels heeft Grootswagers met veel moeite het bewijs in handen gekregen dat het gesprek wel degelijk echt was. (Op een rectificatie van de onzin verspreidende Volkskrant hoeven we echter niet te rekenen).

Het gesprek begint met het vertonen van enkele fragmenten uit het filmpje, dat binnen een dag 2 miljoen keer (!) bekeken werd. RIVM medewerker:

‘Van al die besmettingen heeft bijna iedereen geen tot zeer milde klachten. Vandaar dat het aantal ziekenhuisopnames en IC-opnames eigenlijk best relatief laag is. Dat is ook zo als iemand positief getest is en overlijdt aan iets anders, bijvoorbeeld een verkeersongeluk. Dan wordt dat ook onder corona doden gerekend.’

Peter Grootswagers: ‘Dus in principe hoeven gezonde mensen zich hier eigenlijk niet drukker over te maken als over een gewone griep?’

RIVM: ‘Ja, daar komt het voor de meeste mensen inderdaad op neer. Maar mensen met onderliggende ziektes zoals bijvoorbeeld diabetes of obesitas lopen een wat groter risico. Ook oudere mensen met een verzwakte weerstand, die lopen wel risico. Maar dat is met griep niet anders, dan hebben die mensen ook een verhoogd risico.’

‘Schokkende antwoorden’

Grootswagers vertelt dan aan Zwitser dat hij dat telefoontje pleegde omdat hij vond dat er in de mainstream media maar heel weinig vragen werden gesteld. ‘Die heb ik toen (aan het RIVM) gesteld, en zoals we konden zien heb ik toen schokkende antwoorden gekregen.’

Zwitser: ‘Het RIVM antwoordde dat 98% van de mensen geen of milde klachten heeft. Verder een rare uitkomst wat betreft die overlijdens.’

Grootswagers: ‘Ja,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: