De verraden generatie | Door Michael Hüter | KenFM.de

de-verraden-generatie-|-door-michael-huter-|-kenfm.de

07-12-20 07:43:00,

Miljoenen kinderen brengen hun vormingsjaren door onder de druk van maskers en hygiëne – ze beginnen hun leven waarschijnlijk met ernstige schade.

Een standpunt van Michael Hüter.

„De kinderen beschermen tegen alle gevaren is mijn verdomde vaders plicht“, zong Reinhard Mey. Op dit moment hebben onze kinderen vooral behoefte aan bescherming tegen het rigide corona-regime op scholen. Onze zonen en dochters worden – fysiek en emotioneel – ernstig beschadigd door verplichte maskers en regels van afstand, door constante ventilatie bij ijskoude en het onderdrukken van hun vitale behoeften aan contact en onpartijdigheid. Bovendien wordt hun zelfvertrouwen doorbroken door de constante suggestie dat ze een lopend risico op infectie vormen. „Aan de kant“ worden conformisme en onderwerping onder dwang ook getraind. Welke generatie groeit op? Vinden we onze kinderen niet systeemrelevant en offeren we ze daarom maar al te graag op het altaar van het heersende coronaverhaal? We moeten ons eindelijk verzetten tegen de georganiseerde onvriendelijkheid waaraan onze kinderen worden blootgesteld.

Als historicus ben ik al maandenlang diep geschokt door het feit dat alleen op basis van massale PCR-tests een hele samenleving, hele naties, collectief kan worden geleid tot verdeeldheid en vooral irrationaliteit.

Ik vraag me al weken af: waar is de zogenaamde academische elite van Europa uit de geschiedenis, de politicologie, de sociologie en de psychologie, die opstaat en schreeuwt: Genoeg!

Met een totale „oorlog tegen het virus“, volgens Emmanuel Macron, zullen duizenden of miljoenen „burgers“ – in dit geval gezonde mensen – hun bestaan verliezen, ziek worden en uiteindelijk sterven (1), zoals in elke oorlog.

Waar zijn de vele Europese beroemdheden uit de wereld van de wetenschap, kunst, literatuur, muziek en film die samen naar buiten komen en schreeuwen naar het publiek: Genoeg! Wij eisen dat er een einde komt aan het Covid 19-totalitarisme, dat niet alleen een mediafenomeen is!

Drie jaar geleden schreef de bekende Duitse historicus Philipp Blom, die in Wenen woont, het vermanende boek: „Wat staat er op het spel! Intussen staat alles op het spel: mensenrechten, sociale vrede, vrijheid, democratie, welvaart, werk, tolerantie, volksgezondheid – niet vanwege het virus, maar vanwege de zeer disproportionele maatregelen zoals „lockdown“ – en simpelweg vanwege de menselijke waardigheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: