Feiten over c0vid-I9 met wetenschappelijk referenties (2) – De Lange Mars Plus

feiten-over-c0vid-i9-met-wetenschappelijk-referenties-(2)-–-de-lange-mars-plus

10-12-20 03:59:00,

Dit is een update van Swiss Policy Research. In juli publiceerden we ook al de feiten die de Zwitsers over C. hadden verzameld. Opvallende feiten zijn die van de dodelijkheid van het virus, de effectiviteit van mondkapjes, de twijfelachtige rol die de media spelen door de angst te maximaliseren. En ook vanuit Zwitserland klinkt de waarschuwing dat de pandemie gebruikt kan worden om wereldwijd de bewaking en controle van de bevolking permanent uit te breiden.

Dodelijkheid

Volgens de Zwitsers is de dodelijkheid van Covid-19 te vergelijken met die van een grieppandemie zoals in 1957 en 1968.

De mediane (In de statistiek is de mediaan het midden van een verdeling) leeftijd van covid-19 sterfgevallen is ouder dan 80 jaar en hiervan had 95% al ernstige aandoeningen.

Tot 60% van alle sterfgevallen vond in de westerse landen plaats in verpleeghuizen, waarbij niet altijd duidelijk is of zij aan stress en isolement of aan covid zijn dood gegaan.

Tot 30% van alle extra sterfgevallen zijn te wijten aan de lockdowns, paniek en angst

Mondkapjes

Het Zwitserse onderzoeksbureau constateert dat er nog steeds weinig of geen bewijs is voor de effectiviteit voor het dragen van mondmaskers. Verplichte invoering kon in de meeste landen de epidemie niet vertragen. Wel kunnen maskers het risico op infectie verhogen!

Media

De rol van de media is volgens het bureau ‘onprofessioneel’ en ‘heeft de angst en paniek in de bevolking gemaximaliseerd’. Dit heeft geleid tot ‘een massale overschatting van de sterfte van Covid-19. Sommige media gebruikten zelfs manipulatieve foto’s en video’s om de situatie te dramatiseren.’

Zweden

In Zweden is de totale sterfte zonder lockdown tot nu toe in de marge van een sterk griepseizoen gebleven.

 

Feiten volgens SPR okt 2020 Dodelijkheid: Volgens de laatste immunologische studies bedraagt het totale aantal dodelijke slachtoffers van infecties (IFR) bij Covid-19 in de algemene bevolking ongeveer 0,1 tot 0,5% in de meeste landen, wat vergelijkbaar is met de middelgrote grieppandemieën van 1957 en 1968. Behandeling: Voor mensen met een hoog risico of een hoge blootstelling is een vroege of profylactische behandeling essentieel om progressie van de ziekte te voorkomen en ziekenhuisopname te vermijden.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: