Niks aan de hand met corona? Was het maar waar! – Transitieweb

niks-aan-de-hand-met-corona?-was-het-maar-waar!-–-transitieweb

10-12-20 12:07:00,

‘Er zijn in 2020 niet meer doden dan in andere jaren. Er is plek genoeg in de ziekenhuizen. Er is geen sprake van een pandemie!’ Allemaal correcte uitspraken. Maar deze vaststellingen betekenen nog niet dat er ‘niks aan de hand’ is rondom ‘corona’. Er is wel degelijk iets aan de hand.

De afgelopen maanden zijn er in mijn directe omgeving twee ‘coronadoden’ te betreuren geweest. Zij stierven aan wat ik het voor het gemak maar het coronasyndroom noem: acute ademnood (I can’t breathe), gevolgd door een totale instorting van vitale lichaamsfuncties. Zij bezweken AAN deze mysterieuze ziekte en niet MET die ziekte.

Zeer onlangs kwam daar nog een derde situatie bij. Een goede vriend van me overleefde een dergelijke crisis op het nippertje.

Ga mij dus niet vertellen dat er niks aan de hand is.

Zuurstofcrisis

Sommige mensen raken acuut in een zuurstofcrisis. Dat gebeurde eerder dit jaar In Brabant en andere ‘hotspots’ en daarna sporadisch door het hele land.

Regering, RIVM en media wijten dit aan ‘het virus’. Alleen is het bestaan van dat virus nooit wetenschappelijk aangetoond, laat staan dat is aangetoond dat juist dit virus verantwoordelijk is voor de genoemde zuurstofcrisis. Zie hiervoor deze posting over het recente boek ‘The Contagion Myth’ van Thomas Cowan en Sally Fallon Morell.

Wat wel is aangetoond:

* Een Duits onderzoeksteam onder leiding van professor Püschel stelde bij autopsieën vast dat een longembolie de doodsoorzaak was bij vier van de twaalf onderzochte overledenen met de diagnose ‘corona’.

De richtlijnen van de WHO verbieden autopsieën op coronadoden, maar dit team had daar lak aan, omdat de leden ervan als rechtgeaard beoefenaars van de wetenschap oorzaken wilden opsporen. Daardoor weten we nu dat bloedstolsels een prominente rol spelen bij mensen die sterven met deze diagnose.

* Als je vijf minuten een mobiel telefoongesprek voert met de telefoon aan je oor, dan treedt een sterke klontering van rode bloedcellen op. Dit is eenvoudig vast te stellen onder een microscoop.
Als rode bloedcellen klonteren wordt bloed stroperig en kunnen de organen niet meer voldoende zuurstof opnemen, Dit wordt het Rouleaux effect genoemd.

* Binnen het bredere frequentiebereik van 5G is met betrekking tot de 60GHz frequentie bekend dat deze een dusdanige impact heeft op zuurstofmoleculen dat hun opname in ons lichaam erdoor belemmerd wordt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: