Prominente vaccinatiecriticus dood gevonden. Wat is er gebeurd met Brandy Vaughan?

prominente-vaccinatiecriticus-dood-gevonden.-wat-is-er-gebeurd-met-brandy-vaughan?

10-12-20 07:56:00,

Homepagina » Mens en Dier » Prominente vaccinatiecriticus dood gevonden. Wat is er gebeurd met Brandy Vaughan?

Foto: Facebook/Brandy Vaughan

in Mens en Dier
9 december 2020 19:00

De bekende anti-vaccinatie-activist Brandy Vaughan is overleden, zo blijkt uit berichten die vrienden van haar op internet hebben gezet. Vaughan werkte als verkoopvertegenwoordiger voor farmareus Merck. Ze zag het als haar missie om mensen op de hoogte te brengen van de gevaren van medicijnen en vaccins.

Ze zei dat de farmaceutische industrie mensen ziek maakt om daar vervolgens geld aan te verdienen. Verder deed ze onderzoek naar vaccins en ontdekte ze dat ze gevaarlijke stoffen bevatten die het lichaam beschadigen.

Het is nog niet duidelijk waaraan Vaughan is overleden. Ondertussen stromen de steunbetuigingen binnen. “Bedankt dat je het hebt opgenomen tegen Big Pharma!” zei iemand. “Deze vrouw zette haar leven op het spel om de waarheid te verspreiden,” schreef een ander. Op Facebook schreef Vaughan eerder dat ze nog nooit heeft gedacht aan zelfmoord en dat ze haar zoontje nooit alleen zou achterlaten.

Kwade opzet

Haar collega en goede vriendin Erin Elizabeth van Health Nut News schreef op Twitter dat Brandy is gevonden door haar zoontje. “Als ik ooit dood gevonden wordt, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef ze meer dan eens op social media.

Rest in peace to my friend and fellow colleague and Activist and hero, Brandy Vaughan founder of Learn The Risk org. Brandi was just found dead by her only son, who is a minor, at such a young age. She posted publicly many times that if she were found dead it was foul play

— Erin Elizabeth Health Nut News (@unhealthytruth) December 8, 2020

In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde Vaughan voor de gevaren van de griepprik. Ze plaatste het bericht twee dagen voor haar dood.

[Heavy]

5
40
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: