Dode bomen en bijen door 5G

dode-bomen-en-bijen-door-5g

12-12-20 12:35:00,

Dode bomen en bijen door 5G

www.kla.tv/1562801.02.2020

Dode bomen en bijen door 5G

Tientallen foto’s verstuurd naar Kla.TV tonen aan: Al voor de invoering van 5G sterven onze bomen aan mobiele telefoniestraling. Sunrise verzendt Fake News naar haar drie miljoen klanten met de inhoud: “Wanneer de 5G-technologie haar volledige potentieel ontplooit, wordt ze de beschermende kracht van onze planeet”. En het meest schokkende in deze uitzending: een geroosterde boom in Gateshead, naast een 5G zender. Bijen die op de grond kletsen voor lopende camera – direct tussen twee 5G-antennes. Zien binnenkort al onze bomen en bijen er zo uit? Daarom deze uitzending liken, verspreiden, delen!

Sunrise, het op één na grootste telecommunicatiebedrijf in Zwitserland, stuurde haar drie miljoen klanten een e-mail newsletter aangaande: “Waarom 5G ons milieu kan helpen”.
Hieronder volgen een paar uittreksels daaruit:
“Wat klimaatactivisten wensen, maakt 5G mogelijk. Want als de technologie haar volledig potentieel ontplooit, wordt ze tot beschermende kracht van onze planeet. 5G: Klimaathelpers van de toekomst. Hoe de nieuwe technologie daarbij kan helpen klimaatproblemen eindelijk aan te pakken. [….] Op de Smart Farm van de toekomst wordt niet blindelings gesproeid, maar doelgericht onderhouden.”

Dat de natuur en onze bomen vandaag al aan mobiele telefoniestraling sterven, tonen tientallen foto’s verstuurd naar de redactie van Kla.TV. Zie zelf hoe onze bomen overal ter wereld langzaam sterven door mobiele telefoniestraling, en dit al jaren vóór de introductie van 5G.
Let op de pijlen in de volgende foto’s en verscherp uw blik voor schade aan bomen door mobiele telefonie.
Dit als een handvol representatieve voorbeelden VOOR de invoering van 5 G. Maar hoe ziet het eruit in de buurt van 5G zenders? Wordt 5G tot beschermende kracht van onze planeet, zoals Sunrise belooft?

Gateshead – een stad in het noordoosten van Engeland – staat ons een blik toe in de toekomst. In Gateshead werden 5G-zenders geïnstalleerd in straatlantaarns. Zie nu meteen zelf hoe bomen in Gateshead verpauperen die in de buurt van 5G straatlantaarns moeten staan.
“Super! Het begint, het begint, super! Dus, hier hebben we een boom, geen erg goed uitziende boom, de bast valt hier af, alles aan de linkerkant. Bekijk de linkerkant van de boom, bekijk de rechterkant, die is in orde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: