2 Verplegenden in UK doodziek na Pfizer-vaccin..!

2-verplegenden-in-uk-doodziek-na-pfizer-vaccin.!

13-12-20 07:53:00,
X 2 Verplegenden in UK doodziek na Pfizer-vaccin..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Weer zo’n bericht dat in Nederland kennelijk angstvallig weg gehouden moet worden van ‘het grote publiek’..? Een stevig verhaal als we kijken naar de mogelijk implicaties ervan. Waar het over gaat? Ambtenaren van de Britse regering roepen op tot kalmte, nadat -naar nu is gebleken- verschillende gezondheidswerkers na het ontvangen van het Pfizer COVID-19-vaccin, een zg. ‘anafylactoïde reactie’ kregen. Ook Britse wetenschappers probeerden de publieke paniek over de Pfizer/BioNTech te breken na berichten dat twee NHS-medewerkers net na deze week geïmmuniseerd te zijn, aan een bijwerking leden.

Een anafylactoïde reactie ontstaat als een acute reactie op een antigeen, een molecuul dat in staat is die reactie van het afweersysteem op te wekken. Een heftige antigeen-antilichaamreactie, waarbij grote hoeveelheden histamine, kininen, etc worden vrijgemaakt in het lichaam. Hoewel een anafylactoïde reactie niet berust op een antigeen-antilichaamreactie, is deze niet van echte anafylaxie te onderscheiden. De ernst van de reactie, toont zich vaak in niet meer dan enkele tientallen seconden. Toch komen ook na enkele uren nog, ernstige reacties voor, maar de meest dodelijk aflopende reacties, beginnen binnen de 10 minuten.

De verschijnselen van deze reactie bestaan uit acute luchtwegspasmen, waarbij oedeem van de slijmvliezen van de luchtwegen optreedt. Een gegeneraliseerde dunne bloedvat-dilatatie met veel vochtverlies uit de bloedbaan naar de weefsels en een acute verstoring van de vasomotorische regulatie met tachycardie hypotensie, en soms bewustzijnsverlies. Daarnaast is er vaak direct sprake van braken en ook diepe psychische onrust

Het Corona-vaccin wordt momenteel in heel Engeland uitgerold, als onderdeel van het grootste massavaccinatieprogramma ooit in de Britse geschiedenis. Binnen 24 uur nadat de eerste vaccinatie waren toegediend, vertelde de Britse medicijntoezichthouder plotseling, dat iedereen met een ernstige allergie voor medicijnen of voedsel om weg te blijven van het vaccin..

Het aantal mensen dat daarmee van vaccinatie wordt uitgesloten is onbekend; bekend is wel dat zeven miljoen mensen in Groot Brittannië last van allergieën hebben, in die ernstige mate, dat zij medische zorg nodig hebben, volgens cijfers van de NHS, the National Health Service. En ca. 250.000 Britten moeten te allen tijde, een zg. ‘EpiPen’ bij zich dragen, teneinde een allergische reactie in geval van nood te pareren.

Beide niet met naam genoemde gezondheidswerkers,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: