Een andere waarheid over ons virus – Alwareness

een-andere-waarheid-over-ons-virus-–-alwareness

14-12-20 04:06:00, Wat is een Virus?

Voor degene die ten tijde van deze Angst Pandemie op zoek is naar de waarheid, bied ik hier een optie aan om zelf je mening te vormen. Het is moeilijk voor ons brein om tijdens een crisis nog logisch na te denken, omdat het brein biologisch gezien in een overlevingsprogramma vastzit. Een mens kun je ook niet leren zwemmen tijdens een heftige storm.

Een leuk weetje tussendoor; het woord “crisis” wordt in onze beleving als negatief bestempeld terwijl het eigenlijk in oorsprong “een moment van de waarheid” betekent. Dus zo gezien een perfect moment om op zoek te gaan naar de waarheid, we zitten namelijk middenin een paradigmaverschuiving. Sta je open voor de mogelijkheid dat wat je altijd hebt gedacht, een illusie blijkt te zijn?

Leven van Licht en Liefde_Het hart van de wereld_Marja Nieuwveld_Quanten wereld_lichtmensen_lichtvoeding

Het Angst Virus is het enige dat besmettelijk en gevaarlijk is

Ervan uitgaand dat er mensen zijn die niet met het angst virus besmet zijn, heb ik deze tekst geschreven. Het zijn woorden en zinnen die mijn waarheid uitdrukken en ik daag je uit om zelf op onderzoek uit te gaan, je eigen mening te vormen en vooral zelf te gaan denken. Persoonlijk ben ik dankbaar dat ik deze visie tegen ben gekomen vòòr deze media storm, want anders was ik misschien nu ook bang geweest voor mijn medemens, die mij eventueel zou kunnen besmetten met een dodelijk virus. Alhoewel ik mij niet meer achter onwetendheid zou hebben mogen verschuilen, met een overvloed aan informatie onder handbereik.

Ik ben mij bewust van het feit dat mijn waarheid afhankelijk is van mijn denkkader en dat die weer onderhevig is aan mijn groeiende bewustzijnsniveau. Zo is mijn waarheid in het afgelopen jaar 180 graden gedraaid en zie ik de wereld om mij heen nu volledig anders.

Maar laat ik beginnen met mijn kijk op de wereld der microben, oftewel alle kleine organismen die wij bacteriën, schimmels en virussen noemen. Wellicht heb ik er een paar vergeten, maar dit dekt wel de meeste die wij tot nu toe hebben ontdekt. Een jaar geleden was ik zelf nog overtuigd dat deze onzichtbare dingetjes mij ziek konden maken, omdat het beeld van deze zogenaamde ziektekiemen er bij ons van kinds af aan met de trechter ingegoten wordt. Terwijl mij aan de andere kant ook bekend was dat in onze darmen hele stammen van bacteriën leven die ervoor zorgen dat o.a.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: