Zet vanavond een brandende kaars voor je raam! – Transitieweb

zet-vanavond-een-brandende-kaars-voor-je-raam!-–-transitieweb

14-12-20 07:25:00,

De aankondiging van een tweede harde lockdown, vanavond om 19:00 is een door en door occulte actie. Het moment zegt alles: de premier lanceert dit nieuwe onheil tijdens de zonsverduistering van vandaag. Die heeft zijn hoogtepunt om 17:13 en duurt tot 19:52.

Het goede hiervan: dit maakt ZONNEklaar dat we met een spirituele strijd te maken hebben.

De lockdowns hebben niets, maar dan ook niets met de volksgezondheid te maken en alles met pogingen om de bevolkingen van onze planeet van hun bezittingen te beroven, te muilkorven, te decimeren en te onderwerpen aan een duistere macht.

Uit protest en om me te concentreren op het LICHT zet ik vanavond een brandende kaars voor het raam. En ik zal dat de gehele lockdown blijven doen en steeds mediteren op het goddelijke LICHT dat ons vroeg of laat uit deze duisternis zal bevrijden.

Brandende kaars tegen lockdown

No More Lockdown!

Als tegenwicht tegen depressieve gevoelens die kunnen opkomen na de mededelingen van de regering tot slot een krachtig protestlied, gezongen door Van Morrisson (dat ik gisteren ook al plaatste).

Born To Be Free

Met dank aan M.

Foto: Elias_S

Gerelateerd

Do you hear the people sing?

Corona-maatregelen worden stap voor stap onmenselijker. Waar ligt voor jou de grens?

Het sacrament van de nieuwe wereld

World Doctors Alliance: “We want a BETTER normal!”

Laten we het eens stevig over de Grondwet hebben

Vooral voor JOU: de Lucht-Je-HART Cirkel..!

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: