Mondkapjes, vaccinatie en miljoenen doden Spaanse griep – wat is het verband? – De Lange Mars Plus

mondkapjes,-vaccinatie-en-miljoenen-doden-spaanse-griep-–-wat-is-het-verband?-–-de-lange-mars-plus

15-12-20 02:00:00, Krijgt NL een permanente mondkapjesmaatschappij?

Het geschatte aantal slachtoffers van de Spaanse griep loopt uiteen van 20 tot zelfs 100 miljoen. Volgens een rapport uit 2008 stierven de meesten aan longontsteking. Een arts beweert dat ook nu longontsteking weer sterk toeneemt. Deze keer door het gebruik van mondmaskers. Is er een verband tussen de miljoenen doden in 1918-1919 en het mondkapje? Zo ja, moeten we ook nu weer rekening houden met talloze slachtoffers door een ontsteking van de luchtwegen? Of is er een verband met de massa vaccinaties uit die tijd?

Rapport

Uit het rapport “Predominant Role of Bacterial Pneumonia as a Cause of Death in Pandemic Influenza” (Overheersende rol van bacteriële longontsteking als doodsoorzaak van pandemische griep) blijkt dat tijdens de Spaanse griepepidemie, die de wereld teisterde in 1918 en 1919, de meerderheid van de miljoenen doden niet aan een virus is gestorven, maar aan bacteriële longontsteking (bacterial pneumonia). Dat blijkt uit een rapport uit 2008. Lees hier het rapport.

Destijds was er onder experts wereldwijd overeenstemming dat de doodsoorzaak longontsteking was en dat zonder deze aandoening de patiënten zouden zijn genezen.

Bacteriële longontsteking

Ook ten tijde van de Spaanse Griep werd massaal een mondkapje gedragen. Ondertussen heeft het dragen van mondmaskers bekende risico’s die onderzocht zijn.

Wereldwijd schijnt er sprake te zijn van een enorme toename van bacteriële longontsteking (de veroorzaker van de Spaanse Griepdoden) volgens Dr. James Meehan, Oklahoma USA. Hij ziet patiënten met gezichtsuitslag, schimmelinfecties en bacteriële infecties. (Lees meer)

Volgens hem komt dit doordat ongetrainde mensen maskers dragen die niet steriel zijn. Ze zijn besmettelijk geworden. Ze pakken ze van hun autostoel, hun achteruitkijkspiegel, uit hun zak en ze doen het muilkorfje weer voor terwijl het iedere keer weer fris en steriel zou moeten zijn.

Dr Meehan voegt hieraan toe dat nieuw onderzoek aantoont dat maskers van stof de aerosols van covid-19 in de ruimte doen toenemen waardoor ze een toename van de overdracht van de ziekte veroorzaken. “In februari en maart werd ons verteld geen mondkapjes te dragen. Wat veranderde? De wetenschap veranderde niet. De politiek niet.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: