Het gaat goed met de coronahufters

het-gaat-goed-met-de-coronahufters

16-12-20 08:06:00,

ns mondkapjes, vrijmetselarij, baphomet, satan, joods, illuminatiEr is een steeds groter worden groep mensen die het vertikt om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer, de zogenaamde coronahufters.

De krant die ooit schreef dat “zonder den Jood” de Tweede Wereldoorlog nooit zou zijn ontstaan, spreekt nu van een “mondkapjesterreur”.

Het gaat goed in ons land, want steeds meer mensen weigeren om in het openbaar vervoer een slavenmasker voor te binden. Zoals zo langzamerhand iedereen weet heeft het slavenmasker geen enkele gezondheidswaarde en wordt het bevolen door Den Haag, omdat men het gedrag van de samenleving wil beïnvloeden.

Mensen denken dan dat ze daarmee bedoelen dat mensen zich meer bewust worden van de gevaren van de nep coronapandemie, maar het bevelen van het slavenmasker heeft een occulte achtergrond en moet inderdaad het gedrag van de bevolking veranderen, zodanig dat ze zich bewust worden dat zij niet bepalen, maar de machthebbers. Het is een training voor het volk om straks iedere volgende order gehoorzaam uit te voeren.

Er wordt nu zelfs al gesproken van 10 procent van de reizigers in het openbaar vervoer die weigeren om een masker op te zetten. Het wordt nu al een maatschappelijk probleem genoemd. En als er sprake is van een maatschappelijk probleem, dan betekent dit dat het aantal maskerweigeraars begint te groeien. Mensen die weigeren om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen worden opeens coronahufters genoemd.

De oplossing waarmee de machthebbers, of beter gezegd zij die denken de macht te hebben, komen, zal ongetwijfeld zijn meer handhaving. Er wordt in de gekochte mainstream media steen en been geklaagd over dat chauffeurs en conducteurs niet bereid te zijn om op te treden als handhavers. En dat is ook goed nieuws, heel goed nieuw. Dus, komen er nu al suggesties om meer BOA’s in te zetten. Maar, hoe meer dit gehandhaafd gaat worden, des te meer mensen zullen weigeren, omdat dit nu eenmaal toch in onze genen zit. Zelfs mensen die wel geloven in corona willen zich niet op deze manier laten dwingen.

Zelfs bij mensen binnen de mainstream begint het door te dringen dat we hier te maken hebben met een massale oplichting van het publiek.

Hoe erg de gehersenspoelde slaven inmiddels doordraven is te zien in de volgende video.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: