Petitie ‘Stop de Lockdown, Nederland weer vrij’ wordt massaal ondertekend – Xandernieuws

petitie-‘stop-de-lockdown,-nederland-weer-vrij’-wordt-massaal-ondertekend-–-xandernieuws

16-12-20 08:11:00,

—————————————————————————————————————————————–

FVD kamerlid Wybren van Haga dient motie van wantrouwen in omdat ‘dit kabinet Nederland moedwillig naar de Filistijnen helpt’

—————————————————————————————————————————————–

(04.10 u.) – De nieuwe petitie ‘Stop de Lockdown, Nederland weer vrij‘ wordt sinds afgelopen maandag massaal ondertekend. Ieder uur komen er duizenden handtekeningen bij; de teller staat op dit moment op 91.053 (halverwege afgelopen avond nog op 60.000). FVD politicus Wybren van Haga brandde in de Tweede Kamer het economisch en maatschappelijk verwoestende corona beleid van de regering helemaal af, en diende een motie van wantrouwen in ‘omdat dit kabinet Nederland naar de Filistijnen helpt.’

‘De Lockdown gaat steeds verder,’ begint de tekst bij de petitie. ‘Nu willen Rutte en De Jonge bijna alles sluiten. Ze dreigden zelfs een avondklok in te voeren (wat zo mogelijk nog grotere nonsens is dan de 1,5 meter en de mondkapjes – X.). Al tien maanden houdt het kabinet dit land gegijzeld met incompetentie en gestuntel. Nederlanders betalen de prijs. Zij verliezen hun vrijheid, en vaak ook hun baan of onderneming.’

‘Vandaag is een nieuwe dieptepunt bereikt. Hoeveel erger gaat dit nog worden? Steeds meer Nederlanders vinden dit te ver gaan. Nu is het moment om dit beleid een halt toe te roepen. Want alleen samen krijgen we onze vrijheid terug. Teken en deel onze petitie! Samen komen we uit de lockdown.’

‘Door stuitend machtsmisbruik raken mensen nu alles kwijt’

FVD politicus Wybren van Haga brandde gisteren in de Tweede Kamer het regeringsbeleid helemaal af. ‘Voorzitter, gisteren is de vrijheid van de mensen in Nederland op ongekende wijze ingeperkt. Het machtsmisbruik is stuitend, en de rekening wordt niet betaald door politici, ministers of andere bestuurders, maar door mensen die hun hele leven keihard gewerkt hebben, en nu alles kwijtraken. Voor niets.’

‘De sociale, culturele, economische en medische crisis is verder verdiept door een kabinet dat weigert te kijken naar de feiten. En wat zijn de feiten? De IFR is 0,23% wereldwijd (0,05% voor mensen onder de 70 – X.) en 0,7% in Nederland (kunstmatig extreem opgevoerd omdat bijna alle sterfgevallen door wat voor oorzaak dan ook automatisch het label ‘corona krijgen – X.),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: