SCHOKKEND RAPPORT OVER NADELIGE EFFECTEN COVID VACCIN: MAAR DE UITROL GAAT GEWOON DOOR

schokkend-rapport-over-nadelige-effecten-covid-vaccin:-maar-de-uitrol-gaat-gewoon-door

16-12-20 07:53:00,

Miljoenen mensen kunnen levensbedreigende effecten van het vaccin ervaren
Uit het VK heeft The Guardian het verhaal [1]: “Mensen met een voorgeschiedenis van ernstige allergische reacties mogen het Covid-vaccin niet krijgen, zei de regelgever voor geneesmiddelen, nadat twee NHS-medewerkers woensdag symptomen hadden ondervonden.”

Hebben ze dit net ontdekt? Nu pas?

The Guardian verwijst naar het Pfizer / BioNTech-vaccin, dat net is goedgekeurd in de VS.

Twee mensen die significante bijwerkingen ervaren, klinkt misschien niet erg belangrijk, vooral omdat ze al een geschiedenis van allergische reacties hebben, maar het volgende citaat in het Guardian-artikel werpt grote rode vlaggen op van een mijl hoog:

“Het advies van de MHRA [UK Medicines and Healthcare products Regulatory Agency] stelt: ‘Elke persoon met een voorgeschiedenis van een significante allergische reactie op een vaccin, medicijn of voedsel (zoals een voorgeschiedenis van een anafylactoïde reactie of degenen die het advies hebben gekregen om een adrenaline-auto-injector bij zich te dragen) mag het Pfizer / BioNtech-vaccin niet krijgen. Reanimatiefaciliteiten moeten te allen tijde beschikbaar zijn voor alle vaccinaties. Vaccinatie mag alleen worden uitgevoerd in faciliteiten waar reanimatiemaatregelen beschikbaar zijn ’. ”

Allereerst heeft een zeer groot aantal mensen een voorgeschiedenis van allergische reacties op een vaccin, medicijn of voedsel. Deze mensen mogen het vaccin automatisch niet gebruiken. Maar hoeveel mensen in het grote publiek zijn op de hoogte van deze beperking?

Ten tweede, met de operatie om honderden miljoenen mensen te vaccineren die op topsnelheid wordt uitgerold, wie gelooft er eigenlijk dat op veel locaties waar prikken worden gegeven, de nodige reanimatieapparatuur bij de hand zal zijn? Pure waanzin.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Dan, bovenop dit alles, hebben we een explosieve verklaring van de Denver Post [2]: “Documenten gepubliceerd door de twee (vaccin) bedrijven [Pfizer en BioNTech] toonden aan dat mensen met een geschiedenis van ernstige allergische reacties werden uitgesloten van de klinische vaccin-proeven, en artsen werd geadviseerd om op dergelijke reacties te letten bij proefpersonen waarvan voorheen niet bekend was dat ze ernstige allergieën hadden. ”

Met andere woorden, de klinische onderzoeken waren al vertekend, omdat ze mensen met een voorgeschiedenis van allergische reacties uitsloten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: