Zuid-Afrikaanse opperrechter linkt coronavaccin aan satanische agenda

zuid-afrikaanse-opperrechter-linkt-coronavaccin-aan-satanische-agenda

16-12-20 08:03:00,

rechter mogoeng, zuid-afrika, corona, satanismeGelukkig zijn er nog wel mensen in de wereld die doorzien wat de werkelijke agenda is achter de nep coronapandemie. 

De mainstream media reageren vol ongeloof op de woorden van een Zuid Afrikaanse opperrechter die het coronavaccin ziet als het begin van het merk van de beest.

Wanneer iemand de waarheid zegt over de werkelijke achtergronden van de nep coronapandemie, dan wordt deze onmiddellijk in de complotcategorie ingedeeld en vanaf dat moment hoeft niemand diegene meer serieus te nemen, dat is het gangbare idee.

Maar, het wordt toch wel een beetje een ander verhaal als een zeer vooraanstaand iemand uit de maatschappij de waarheid naar buiten brengt. Die kan je niet zomaar even in de complothoek deponeren.

Mogoeng Thomas Reetsang Mogoeng is de meest belangrijke rechter van Zuid-Afrika en heeft een duidelijke eigen visie op de coronapandemie die ook in Zuid-Afrika heerst.

Naast rechter is Mogoeng ook een toegewijd christen en was enkele dagen geleden aanwezig op een bijeenkomst waarbij hij als voorganger in gebed ging. Hij bad onder andere over dat hij hoopte dat mensen gespaard zouden worden voor het coronavaccin. En verder dat het coronavaccin een vaccin is dat bedoeld is om de satanische agenda van het merk van het beest te bevorderen.

Een dag later herhaalde hij nogmaals zijn boodschap en zei: “Als er een vaccin is dat bewust gemaakt is om mensen kwaad te berokkenen, dan moet een dergelijk vaccin nooit het daglicht zien. Ik bid en smeek God om het tegen te houden”.

Hij voegde er verder aan toe: “Ik denk niet dat een vaccin ooit verplicht moet worden. Je kunt mensen niet verplichten om een vaccin te nemen. Waarom zou je?”.

Mogoeng wuifde bezwaren weg zoals dat hij met zijn opmerkingen de volksgezondheid in gevaar zou brengen. Tot nu toe heeft nog nooit een dergelijk hooggeplaatste rechter dit soort opmerkingen durven maken.

Door een aantal “experts” wordt gezegd dat het heel erg jammer is dat zo’n belangrijk iemand niet ziet dat het juist de vaccinaties zijn die het volk moeten redden van deze vreselijke nep coronapandemie.

Mogoeng houdt echter voet bij stuk en zegt dat hij zich niet de mond laat snoeren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: