De Dictatuur Depressie | Door Roland Rottenfußer | KenFM.de

de-dictatuur-depressie-|-door-roland-rottenfuser-|-kenfm.de

17-12-20 01:37:00,

Omdat de regering essentiële menselijke behoeften met voeten treedt, stevent Duitsland af op de donkerste winter sinds lange tijd.

Een standpunt van Roland Rottenfußer.

Het is betreurenswaardig dat zoveel professionals zwijgen over de huidige massale aanval op de vrijheid. Kunstenaars, intellectuelen, oppositiepolitici, advocaten… Psychologen zwijgen niet, in feite praten ze nogal veel. Maar ze zeggen vaak de verkeerde dingen. In principe adviseert embedded psychotherapie tegenwoordig mensen om zich aan te passen aan een ziek systeem als een manier om te genezen. Dit is fataal, want zelfs de „mainstream“ heeft nu gemerkt dat we tegen een enorme epidemie van geestelijke stoornissen aanlopen. Het gaat hier met name om depressies. Dit is een logische ontwikkeling, die waarschijnlijk zal escaleren in het kielzog van korte dagen en winterweer, en de „Corona maatregelen“ zal intensiveren. Wat te weinig gezien wordt: Deze depressies kunnen ook het gevolg zijn van onuitgesproken gevoelens van woede tegen de onderdrukkers, die zich als autoagressie tegen de onderdrukten zelf keren. Het adviseren van lijders in deze situatie om te voldoen en hun gevoelens „voor zichzelf“ te houden, kan het probleem verergeren. Een dergelijke psychologie is weliswaar handig voor de machtigen, maar grenst aan het verraad van de zieken.
„De winter komt eraan“ werd geschreven op de mok die Markus Söder op 26 september op zijn bureau had liggen, klaar voor de camera’s, tijdens de virtuele CSU-feestconferentie. Het gezegde komt uit de hitserie „Game of Thrones“. Wat bedoeld wordt is: Er dreigt niet alleen een lange en zeer koude winter, maar ook gevaar – van een leger van ondoden dat op de menselijke wereld zal neerdalen en iedereen die te dicht bij hen komt zelf in een zombie zal veranderen. Als u wilt, lijkt dit proces op de besmetting van virussen. Contact met zieke mensen kan hen op hun beurt weer ziek maken.

Söder wilde „zijn“ mensen met dit gezegde „ontberingen“ zweren. Het gevaar van besmetting zou in de winter toenemen, strenge verboden dreigden, als het volk niet uit eigen beweging zou adopteren, d.w.z. zich zou gedragen alsof alles toch al verboden was. Söder gaf een van de eerste van een hele reeks van bloed, zweet en tranen toespraken die we sindsdien van politici hebben gehoord.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: