De politopaat | Door Rüdiger Lenz | KenFM.de

de-politopaat-|-door-rudiger-lenz-|-kenfm.de

17-12-20 01:37:00,

Een commentaar van Rüdiger Lenz.

Helmut Schmidt: Ik heb het vermoeden dat alle terrorismen, of het nu de Duitse RAF, de Italiaanse Brigate Rosse, de Franse, Ierse, Spaanse of Arabieren zijn, weinig van elkaar aannemen in hun minachting voor de mensheid. Ze worden overtroffen door bepaalde vormen van staatsterrorisme.

Tijd. Meen je dat? Wie bedoel je?

Helmut Schmidt. Laat maar zitten. Maar ik meen echt wat ik zeg.

Helmut Schmidt was van 1974 tot 1982 de vijfde kanselier van de Bondsrepubliek Duitsland.

De federale uitvoerder

In een online gesprek met studenten in Berlijn riep bondskanselier Angela Merkel op tot een strijd tegen de zogenaamde samenzweringstheorieën. Dit is in feite een aanval op onze hele manier van leven, zei de kanselier.

Vervolgens ging de kanselier verder met de volgende woorden: „Sinds de Verlichting is Europa de weg ingeslagen om als het ware op basis van feiten een wereldbeeld te creëren. En als een wereldbeeld ineens afstandelijk of anti-factueel is, dan is dat natuurlijk heel moeilijk te verzoenen met onze hele manier van leven.“

Het is niet moeilijk om aan te nemen dat ook degenen die in Merkel’s anti-feitelijke cirkel zitten en die niet zoals wij hier zijn, medisch gezien klaarblijkelijk hun weg proberen te vinden via een wetenschappelijke consensus, maar ook degenen die een geestelijk of esoterisch bewijs willen benaderen, zijn bedoeld. Merkel bedoelt hier echt iedereen die probeert haar Corona te ondervragen dicteren zelfs millimeter voor millimeter. Op het internet is de jacht lang en zijn duizenden en duizenden pagina’s, kanalen en berichten verwijderd om de debatruimte klein en aan haar lijn te houden. Censuur? Geef me nu een kans, want iedereen die over censuur praat of schrijft, omarmt een samenzweringsideologie, want censuur bestaat niet. Wat degenen die alleen maar naar de media kijken zonder alternatieven, helemaal niet zien, is dat de democratie daarbij onherroepelijk wordt vernietigd. Democratie is alleen mogelijk met debatten in de zin van voor- en nadelen. De democratie is in gevaar? Weer een samenzweringsideologie! En dat de PCR-test helemaal geen infecties kan meten of opsporen? Weer zo’n samenzweringsideologie! Maar dat de mond-op-neus-bekleding die mensen dragen niet de geringste bescherming tegen virussen kan bieden?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: