Ik begin te geloven dat het recht juist is | Door Anselm Lenz | KenFM.de

ik-begin-te-geloven-dat-het-recht-juist-is-|-door-anselm-lenz-|-kenfm.de

17-12-20 01:37:00,

Onder de bedrijfslobbyist Stephan Harbarth is het Federale Constitutionele Hof ontaard in een afdeling van het Corona-regime. Voor de Frankfurtse Paulskirche staan waterkanonnen van het Merkelregime. In naam van de gezondheid intoneren Gates & Co een bokkenlied van totalitarisme en fluisterende aanroepingen van een „donkere winter“. Te veel mensen hebben Duitsland al moeten verlaten.

Een standpunt van Anselm Lenz, redacteur van het weekblad Demokratischer Widerstand.

Duitsland in de herfst van 2020. In het progressieve kamp groeit de twijfel of men het hele leven wel goed heeft gehad. Op dit moment wordt het in real time duidelijk dat de veronderstellingen van hun grootste tegenstanders correct lijken te zijn. In vijftien jaar tijd heeft de professionele politiek onder kanselier Angela Merkel de kwesties van milieubescherming, emancipatie en de strijd tegen rechts gekaapt, zoals het stalinisme ooit de proletariër heeft gekaapt. De schending van de grondwet die al negen maanden aan de gang is, verandert in een crisis van zelfvertrouwen voor de progressieven.

Het complete drama van de zelfdesillusionering van het linkse denken speelt zich nu af in Duitsland. Wanneer professionele politici voortdurend de gezondheid van de bevolking veinzen, elkaar overtroeven in de retorische strijd om travestieten, de media gelijk maken en de kinderen uniformeren uit vermeend respect voor de ouderen, dan rijst de vraag wat er overblijft voor de vermeende linkerzijde. In ieder geval wil een handvol mensen aan de top van de uitvoerende macht de beschaving, dat wil zeggen het hele burgerleven in Duitsland, voorgoed vernietigen. De Groenen, formeel een oppositiepartij, juichen hun leider toe.

Op de manier van de Sovjet-Unie van het Stalin-tijdperk moet de zuivering van de bevolking en de partijblokken worden bereikt door middel van massamaatregelen op de lichamen van alle mensen. Wie twijfelt, wordt radicaal aan de kaak gesteld, door binnenlandse milities geslagen en weggehaald. Door de uiterlijke kenmerken van het masker op te leggen, wordt de totalitaire heerschappij van het rijk ook overal in het dagelijks leven zichtbaar. Mensen worden doorgerekend, in de rij gezet voor toiletpapier en binnenkort voor experimentele injecties in de bloedbaan. Elk artikel in de pers moet beginnen met de zin dat het virus een gevaarlijke plaag is en het wordt allemaal gedaan voor onze bescherming.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: