Moordprogramma ontmaskerd Sasek ontmantelt de oertekst-val voor 3sat!

moordprogramma-ontmaskerd-sasek-ontmantelt-de-oertekst-val-voor-3sat!

17-12-20 04:56:00,

Moordprogramma ontmaskerd Sasek ontmantelt de oertekst-val voor 3sat!

www.kla.tv/1776117.12.2020

Inleiding, presentatrice:
Ondanks 100 frontale aanvallen door de Mainstream media, alleen al weer van januari tot oktober, beantwoord Ivo Sasek onbevooroordeeld brisante vragen van 3sat-Kulturzeit – en onthuld daarbij een 2.000 jaar tikkende tijdbom – aangescherpt voor de dag, waarop de mensheid mondig wil worden.
Voor diegene voor wie vrede en vrijheid iets betekenen, verspreid deze kennis – een tot nu toe onafwendbaar bloedbad kan en moet verhinderd worden.

Hallo meneer Riha,

Via deze weg reageer ik op uw vraag van 2 oktober 2020 met uw verzoek om een interview voor KULTURZEIT/3sat.

Ik heb een opmerking vooraf: U benadert me echt met beleefdheid, eerlijkheid en hartelijkheid. Nadat er dit jaar alleen al meer dan 100 media-aanvallen tegen mij waren is dit een aangename afwisseling. Als u echt doet wat u zegt, bent u een lovenswaardige uitzondering.

Als het desondanks nog steeds niet tot een ontmoeting tussen ons kan komen, heeft dat niets te maken met mijn algemene teleurstelling over de Mainstream-pers die u hebt opgemerkt. Door mijn vele opdrachten ben ik gewoon met mijn tijd en energie volgeboekt. U kunt dat wel begrijpen.

Maar omdat ik u vertrouw, zal ik uw vragen toch op deze manier beantwoorden zodat u ze woordelijk in uw uitzending kunt weergeven.

Wat betreft uw vragen over de geconstateerde wereldwijde Coronafraude hoef ik niet te herhalen wat allerlei vooraanstaande professoren in de geneeskunde en de microbiologie etc., of vooral topniveau coryfeeën in de virologie etc. al op Kla.TV hebben gezegd. Ik dring nadrukkelijk aan op een wereldwijde publicatie van deze gespecialiseerde tegenstemmen en ik laat mezelf niet als instrument gebruiken om op basis van mijn eigen uitspraken een min of meer tweede podium te beginnen die zou afleiden van de eigenlijk dringende bezorgdheid van deze coryfeeën en hun uitspraken.

Dat de officiële kerken die u noemt in essentie de regeringslijn volgen, is natuurlijk net zo logisch en begrijpelijk als bijvoorbeeld de vervolging van predikanten en priesters als ze ergens op demonstraties of op het internet verschijnen. In feite wordt zonder uitzondering elke persoon zodra hij of zij ook maar de geringste twijfel of ontevredenheid uitspreekt over de Coronapolitiek zoals die op dit moment wordt uitgevoerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: