Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’ – Xandernieuws

open-brief-nederlandse-huisarts-aan-politiek:-‘dit-kabinet-heeft-wetenschap-en-humaniteit-in-de-ban-gedaan’-–-xandernieuws

17-12-20 07:47:00,

Met wéér een keiharde lockdown-vuistslag gaat het kabinet Rutte-3 onverminderd verder met de verwoesting van onze economie en samenleving.

—————————————————————————————————————————————-

De Nederlandse bevolking is niet gek en zal dit onmenselijke politieke klimaat niet lang meer verdragen – Wilt u een fascistisch Nederland voor uw en onze kinderen achterlaten? – Het beleid van deze regering richt onnoemlijke schade aan’ – Facebook en LinkedIn verwijderen huisarts Berber Pieksma vanwege kritiek op corona beleid

—————————————————————————————————————————————–

De opmars van de communistische DDR 2.0 censuur in het Westen gaat onverminderd verder. Facebook en LinkedIn hebben de accounts van de Nederlandse huisarts Berber Pieksma, onlangs nog samen met collega Rob Elens te gast bij Blue Tiger Studio, verwijderd omdat ze het gewaagd heeft openlijk kritiek te uiten op het corona beleid. Hieronder de open brief die Pieksma heeft gestuurd aan de Nederlandse politiek:

‘Exit Paniekvoetbal’

Geachte heren Omtzigt , Hoekstra, van Haga, van der Staaij, Voordewind en Dijkhoff,

Als ervaren huisarts, die mede verantwoordelijk is voor de “retraction letter”,die de Corman/Drosten/Koopmans-PCR-test veroordeelt tot een zeer slechte test die 98% vals positieve uitslagen oplevert, staande voor de artseneed, wil ik u graag bijstaan in het vinden van de juiste uitweg uit deze crisis.

Als eerste wil ik u de artseneed onder de aandacht brengen. ‘Ik zweer/beloof dat ik de geneeskunst zo goed als ik kan zal uitoefenen ten dienste van mijn medemens. Ik zal zorgen voor zieken, gezondheid bevorderen en lijden verlichten. Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen.

Ik zal aan de patiënt geen schade doen.’ Realiseert u zich hoezeer de burger lijdt onder het inhumane beleid van deze regering, waarbij MKB en cultuursector verdwijnen? Hoezeer de “normale” zorg achterloopt door de focus op Covid19? U bent allen politicus en staat voor vrijheid en democratie. U zou het belang van de bevolking voorop moeten stellen.

Ik schrijf u zessen aan omdat ik vertrouwen in u heb. Sluit een pact en ga samen deze verkiezingen in met ontbinden van dit Covid19- beleid als doel. Medisch gezien hebben we al jaren sinds de ziekenhuisbeddenvermindering ‘s winters te maken met het probleem een plek te vinden voor op te nemen patiënten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: