‘Vaticaan bereidt wereld met bizarre kerststal voor op komst buitenaardse verlossers’ – Xandernieuws

‘vaticaan-bereidt-wereld-met-bizarre-kerststal-voor-op-komst-buitenaardse-verlossers’-–-xandernieuws

17-12-20 01:59:00,

De fel bekritiseerde ‘nativity scene’ bevat een astronaut en een ‘Darth Vader’ achtige figuur. (Afbeelding: (1)).

—————————————————————————————————————————————-

Wordt de afgevallen Kerk het religieuze centrum van het in oprichting zijnde Rijk van het Beest? – Anti-christogenesis: de mens probeert zichzelf met behulp van technologie tot een ‘god’ te maken

—————————————————————————————————————————————–

Katholieken en andere christenen zijn verontwaardigd en geschokt over de traditionele kerststal van het Vaticaan op het bekende St. Pietersplein. Onderdeel van het tafereel is een astronaut, waarmee lijkt te worden gesuggereerd dat Jezus een kind van buitenaardse wezens is. Verder wordt een engel afgebeeld in een soort ‘IJzeren Maagd’, een Middeleeuws martelwerktuig. In onze ‘Exo Vaticana’ artikelenserie (januari-maart 2013) hebben we uitvoerig laten zien dat het Vaticaan bloedserieus toewerkt naar een wereldwijde ‘onthulling’ dat Jezus inderdaad een kind van ‘aliens’ was, en de mensheid binnenkort onze ‘verlosser(s) uit de ruimte’ zou kunnen verwachten.

Het bizarre tafereel, dat ook een ‘Darth Vader’ achtige figuur (met een soort duivel/demonenkop) bevat, maar géén traditionele kribbe, wordt niet alleen door de meeste katholieken, maar ook door veel andersdenkenden op zijn best spuuglelijk gevonden, en vaak ook een schandalige bespotting van het christelijke geloof genoemd. Sommigen vinden dat gezien het absurde jaar 2020, waarin paus Franciscus nog meer dan in de voorafgaande jaren zijn ware ‘Nieuwe Wereld Orde’ gezicht licht zien, eigenlijk nog wel toepasselijk ook.

Met een ‘astronaut’ wordt de boodschap wordt overgebracht dat Jezus wel eens een kind van buitenaardsen kan zijn geweest. Ook de ‘Darth Vader’ figuur, de tot het Kwaad bekeerde ‘Jedi’ uit de Star Wars films, wijst natuurlijk op een veronderstelde ‘alien’ oorsprong. Is dit echt niets meer dan kunst, zoals wordt beweerd? De meesten kunnen dat niet geloven, juist omdat deze occulte symboliek nu openlijk door de top van ‘de Kerk’ zelf tentoon wordt gesteld.

LUCIFER telescoop gebouwd om buitenaards leven te ontdekken

De suggestie dat ‘de Kerk’ in het bestaan buitenaardse wezens gelooft is veel minder onwaarschijnlijk dan op het eerste gezicht lijkt. Pal naast het Vaticaanse observatorium op Mount Graham in Tucson, Arizona (VS) werd namelijk L.U.C.I.F.E.R. gebouwd, de Large binocular telescope near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research.

Lucifer, die inmiddels uit 2 telescopen bestaat,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: