Dr. Fauci (de AIDS medicatie arts) en de moord op Dr. Robert Willner (de man die Dr. Fauci exposede)

dr-fauci-(de-aids-medicatie-arts)-en-de-moord-op-dr-robert-willner-(de-man-die-dr.-fauci-exposede)

18-12-20 10:50:00,

fotobron: youtube.com

Hoe kan het dat de arts die Dr. Fauci exposede en de wereld liet zien dat HIV geen besmettelijk virus was, door zichzelf ten overstaande van groot publiek te injecteren met het bloed van een HIV positief getest persoon; hoe kan het dat die man een jaar later ineens spontaan dood neerviel? Officiële doodsoorzaak? Hartaanval. Vermoedelijke doodsoorzaak: opgeruimd door de genocide maffia.

Virussen zijn niet besmettelijk (HIV niet, “coronavirus” niet; geen enkel virus) en dat toonde Dr. Robert Willner glashart aan. De man raakte alles kwijt om aan te tonen dat het niet een virus is dat je ziek maakt, maar dat het medicatie is; het type medicatie (door Dr. Fauci en consorten gepromoot) waarvan gewoon in de bijsluiter staat dat het je DNA afbreekt.

Waarom zijn mensen zo naïef om de waarschuwende boodschapper te negeren en DNA afbrekende medicatie te slikken? Wilt u weten waarom?

“Het is makkelijker om mensen voor te liegen dan ze te overtuigen dat ze voorgelogen zijn”

Ja, maar ik ken mensen die dood zijn gegaan aan AIDS Vrijland, dit kun je niet zeggen!” Nee, u kent mensen die doodgegaan zijn aan de gevolgen van medicatie. Dr. Willner heeft dat aangetoond. U kent mensen die verteld zijn hoe ze hun ziekte konden remmen, maar die feitelijk vermoord zijn door de farmaceutische industrie. Dr. Willner heeft dat aangetoond.

Elke alternatieve media die u zoet houdt met kritiek aangaande “opgeklopte coronavirus sterftecijfers” moeten zich doodschamen dat ze u niet vertellen dat virussen niet besmettelijk zijn. Niet gesproken over de mainstream media en de politiek.

Virussen zijn niet besmettelijk! Dat is het enige échte onderwerp dat letterlijk elk element van deze coronavirus scam onderuit haalt. Virussen zijn een lichaamseigen reactie om vuil op te ruimen. Vaccinaties, medicatie en omgevingsvervuiling zijn de belangrijkste oorzaken. De PCR-test is vermoedelijk een intranasaal vaccin (in de neus ingebracht) dat u besmet.

Dr. Robert Willner injecteert “HIV” in zichzelf en loopt geen aids op.

7 december 1994, Hollywood Roosevelt Hotel, Greensboro, N.C., Dr. Willner (een arts met 40 jaar ervaring) een uitgesproken klokkenluider van de aids-hoax.

Voor een bijeenkomst van ongeveer 30 geneeskundigen en verschillende journalisten stak Willner een naald in de vinger van Andres,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: