Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’ – Xandernieuws

hooggeplaatste-kardinaal-vaticaan:-‘we-worden-slaven-van-een-goddeloze-en-moorddadige-agenda’-–-xandernieuws

18-12-20 10:54:00,

—————————————————————————————————————————————–

‘Uitvoerders kwaadaardige Grote Reset zijn vijanden van het gezin en de vrijheid’ – ‘Marxistisch materialisme heeft al zoveel dood en verwoesting gebracht, en grijpt nu overal de macht – Kerk wordt geplaagd door morele corruptie die dagelijks toeneemt’

—————————————————————————————————————————————–

(05.00) – Eén van de machtigste katholieke leiders in de VS, kardinaal Raymond Burke, lid van het Opperste Tribunaal van de Apostolische Signatura – de hoogste rechtsprekende autoriteit van het Vaticaan – heeft in een preek gezegd dat de ‘wereldlijke machten’ de mensen ‘slaven maken van hun goddeloze en moorddadige agenda,’ en dat het corona beleid daar opzettelijk voor wordt gebruikt. In november waarschuwde een andere hoge katholieke geestelijke, aartsbisschop Carlo Maria Vigano, in een brief president Trump dat de ‘wereldwijde elite’ de hele mensheid met dwangmaatregelen en het drastisch inperken van de vrijheid’ totaal wil onderwerpen aan een globalistische communistische VN dictatuur.

Volgens kardinaal Burke wordt het ‘mysterieuze Wuhan virus… gebruikt door bepaalde machten die vijandig staan tegenover gezinnen en de vrijheid van naties, om hun kwaadaardige agenda erdoor te drukken. Deze krachten zeggen ons dat wij nu de onderdanen zijn van de ‘Grote Reset’, het ‘nieuwe normaal’, dat aan ons gedicteerd wordt door het manipuleren van burgers en landen, door middel van onwetendheid en angst.’

‘Marxistisch materialisme heeft al zoveel dood en verwoesting gebracht, en grijpt nu de macht’

‘Ons land gaat door een crisis die onze vrijheid en democratie bedreigt, aldus Burke. ‘De wereldwijde verspreiding van het Marxistische materialisme, dat nu al zoveel verwoesting en dood heeft aangericht, bedreigt het fundament van onze natie al tientallen jaren, en schijnt nu de macht over ons te grijpen… Ik heb het nu over de VS, maar veel landen gaan door eenzelfde uitermate alarmerende crisis.’

Burke uitte ook zware kritiek op de Amerikaanse afhankelijkheid van China: ‘Om economisch voordeel te behalen hebben wij als land onszelf toegestaan om afhankelijk te worden van de Chinese Communistische Partij, een ideologie die totaal tegengesteld is aan de christelijke fundamenten waarbij gezinnen en onze natie veilig en voorspoedig blijven.’

‘Kerk wordt geplaagd door morele corruptie die dagelijks toeneemt’

Hij verweet het gelovigen dat ze hun hoop niet meer gesteld hebben op God om op uit de huidige crisis te komen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: