Kennisgevingen van Aansprakelijkheid / Dr. Elke de Klerk

kennisgevingen-van-aansprakelijkheid-/-dr.-elke-de-klerk

18-12-20 10:04:00,

Bekijk HET interview met Dr. Elke de Klerk!

Dit onthullende interview laat zien waarom de Kennisgevingen van Aansprakelijkheid (Notices of Liability) kunnen helpen om je vrijheid, leven en toekomst te beschermen.  

In dit schokkende interview onthult Dr. Elke de Klerk, oprichter van Artsen voor Waarheid en lid van de World Doctors Alliance, hoe misdadig het coronabeleid is van onze overheid. 

Volgens deze internationaal gerespecteerde arts is de hele pandemie een grootschalige medische fraude met opgeklopte cijfers. Elke griep, verkoudheid, kriebelhoest, hoofdpijn, koorts, longontsteking, astma, bacteriële longinfectie, en vele andere aandoeningen worden onterecht als COVID-19 geregistreerd. Huisarts de Klerk getuigt hoe ze geheime verzoeken van de overheid ontving, om voor stervende patiënten COVID-19 als doodsoorzaak op te geven. Praktisch elk overlijden wordt toegeschreven aan COVID-19, onder druk van de overheid.

Haar vele contacten in tal van ziekenhuizen en huisartsenposten hebben Dr. de Klerk geïnformeerd dat er geen sprake is van overvolle ziekenhuizen, en getuigen dat de cijfers door de overheidsinstanties systematisch gemanipuleerd worden.

Verder toont ze aan dat internationaal onderzoek bewijst dat de PCR test tot 94% valse positieven oplevert en bijgevolg volslagen onbetrouwbaar is. 

Op basis van deze volstrekt betekenisloze testresultaten worden vervolgens vernietigende lockdowns en verstikkende maatregelen opgelegd aan de hele bevolking. Bovendien wordt elk werkend medicijn voor COVID-19 onderdrukt, waardoor tienduizenden mensen nodeloos stierven, die gered hadden kunnen worden.

Effectieve en veilige medicatie voor COVID-19, zoals hydroxychloroquine + zink, ivermectine, budesonide, vernevelde waterstofperoxide en chloordioxide zijn wereldwijd geweldig succesvol en hebben miljoenen mensenlevens gered. Onze overheid verbergt deze bewezen geneeswijzen echter voor de bevolking en verbied zelfs ze te gebruiken voor behandeling van COVID-19.

Elk medisch en wetenschappelijk geluid dat afwijkt van het verhaal dat media en overheid verspreiden, wordt gecensureerd. Videos, websites, social media accounts en zelfs gerenomeerde wetenschappelijke publicaties van gezaghebbende wetenschappers worden van internet gehaald, omdat ze een ander medisch geluid laten horen.

Een experimenteel vaccin – met tientallen levensbedreigende nevenwerkingen – wordt opgedrongen aan de hele bevolking, zonder iemand te informeren over de ernstige risico’s die hieraan verbonden zijn.

Zie onderstaande afbeelding voor een overzicht van bekende nevenwerkingen van Covid-19 vaccines, volgens officiële data van het Amerikaanse FDA en CDC.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: