Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit – Xandernieuws

universele-verklaring-van-verzet-tegen-gedwongen-vaccinaties-actueler-dan-ooit-–-xandernieuws

18-12-20 08:05:00,

In 2005 droegen 194 landen, ook Nederland, hun medische zeggenschap tijdens internationale gezondheidscrises over aan de WHO. Dit tafereel met gedwongen vaccinaties is daarom wel degelijk een zeer serieuze bedreiging voor de mensheid.

—————————————————————————————————————————————-

Mogelijkheid tot gedwongen vaccinaties staat al jaren in de richtlijnen van de WHO – Achterstellen vaccinweigeraars is óók dwang en verplichting

—————————————————————————————————————————————–

Nu in de Tweede Kamer onder druk van VVD, CDA en D66 opnieuw serieus nagedacht lijkt te worden om vaccinaties verplicht te stellen, is het goed om eens terug te kijken naar 2009, toen tijdens de Mexicaanse grieppandemie – die eveneens een hoax bleek, om zoveel mogelijk vaccins te kunnen verkopen – geprobeerd werd om de politiek en samenleving zover te krijgen akkoord te gaan met gedwongen vaccinaties. Ruim 11 jaar geleden verspreidde het Burgers Front een internationale ‘Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties.’ Lees hoe op huiveringwekkend overeenkomstige wijze de overheid nu alsnog probeert door te drukken wat in 2009 is mislukt.

Systeempropagandisten zeggen steeds dat vaccinaties nooit verplicht zullen worden gesteld, en wijzen daarbij nogal eens op de motie die onlangs in de Tweede Kamer hierover werd aangenomen. Dat het woord ‘verplichting’ niet zal worden gebruikt, zegt echter niet dat vaccinaties wel degelijk afgedwongen zullen worden. Dat zal gebeuren door de weigeraars met steeds hardere maatregelen te discrimineren en te straffen, zoals het ontzeggen van de toegang tot gebouwen, evenementen, horeca, vervoer, scholen, (zorg)instellingen en winkels.

Achterstellen vaccinweigeraars is óók dwang en verplichting

Het valt goed te vergelijken met het plegen van euthanasie: een sterk verdovend middel inbrengen waardoor zeker is dat een patiënt overlijdt, heet officieel actieve euthanasie. Het onthouden van voedsel, water en medicijnen is dat echter niet, maar wordt al jaren ‘passieve euthanasie’ genoemd. Op dezelfde wijze kan het achterstellen van vaccinweigeraars een ‘passieve verplichting’ worden – je dwingt de mensen weliswaar niet rechtstreeks via een wet, maar bereikt ondertussen wel exact hetzelfde door als overheid toe te staan dat bedrijven en instellingen ongevaccineerde mensen de toegang gaan weigeren.

Kortom: de Covid vaccins dreigen wel degelijk (indirect) verplicht te zullen worden. Tijdens de Mexicaanse- of varkensgriep (H1N1) ‘pandemie’ in 2009 – die achteraf niet meer slachtoffers maakte dan een milde seizoensgriep – werd internationaal al een ‘Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties’ verspreid,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: