Het COVID-vaccin is er – en de potentiële bijwerkingen ook! | Stichting Vaccin Vrij

het-covid-vaccin-is-er-–-en-de-potentiele-bijwerkingen-ook!-|-stichting-vaccin-vrij

19-12-20 11:56:00,

Spiros Skouras staat bekend om de rustige en gedegen manier waarop hij de meest heftige onderwerpen verslaat. Het gloednieuwe, experimentele COVID-19 vaccin is een zegen? We moeten een gat in de lucht springen omdat we al zo lang hebben zitten wachten? Niet echt. Het vaccin is er, maar de bijwerkingen zijn NU al een probleem. Ten minste voor de ontvangers van de vaccins. De overheden lijken er niet mee te zitten. The show must go on?

 
(het plaatje is helaas weggevallen, maar de video werkt en waarschuwt ons ervoor dat vele mensen in een zwart gat zullen vallen!)

Tweet Dr. Tenpenny

Dr Tenpenny is een zeer gerespecteerde arts in vaccinatieland. Zij tweet:
 

Als je halve gezicht 3 maanden verlamt een “relatief ongevaarlijke conditie” is, wat is dan een virus waarvan je niet eens weet dat je het hebt omdat je geen symptomen hebt? Nog afgezien van de 99% overlevingskans? We voorkomen NIETS, maar veroorzaken leed!

 
Meer informatie in bovenstaande video.

Ondertiteling video: Riccardo Barbieri

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: