Klaus Schwab, de NWO/the Great Reset-woordvoerder..!!

klaus-schwab,-de-nwo/the-great-reset-woordvoerder.!!

19-12-20 05:47:00, x
X Herrn Klaus Schwab, dé woordvoerder van de NWO/the Great Reset..!!

2020 © o.a. Fred Meiroos | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Hieronder vind je een recensie van het boek van de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab. Een uiterst omstreden man, die bijvoorbeeld het ‘democratische’ systeem van China omarmt en zich openlijk uitspreekt voor een totale wereldregering. Daarenboven voor een nieuw economisch systeem, waarbij dan wel eerst het huidige eerst vernietigd dient te worden. Of in gewone mensentaal ‘The Great Reset’. En ja, daar zijn ze inmiddels aardig mee bezig toch? )

Mocht je dit boek willen gaan lezen, dan zul binnen een tiental bladzijden met ons moeten constateren dat deze 82-jarige man ziek van geest is. Het spijt ons, maar een andere conclusie valt écht niet te trekken. Want hoe kun je een wereldwijd communistisch regime voorstellen, ‘zoals het ‘democratische’ systeem
dat China nu hanteert?? Een paar citaten geven uit het meest leugenachtige boek dat we ooit onder ogen kregen, met daarin een groot gehalte aan Orwelliaanse uitspraken, die de wereld en de waarheid op z’n kop zetten. Dit eerste citaat:

‘Aangezien consumenten graag de voorkeur geven
aan geautomatiseerde diensten boven face-to-face interacties […].‘ (p. 55)

of

‘Mobiele apparaten helpen ons op veel verschillende fronten,
te anticiperen op onze behoeften, luisteren naar ons en lokaliseren ons,
zelfs als er niet om wordt gevraagd …” (p. 152)

Als je de gehele recensie wilt lezen, scroll naar beneden, daar hebben we het ook neergezet. Het hele verhaal van Schwab is ronduit schokkend, ziek, vermakelijk, eng, maar angstig  realistisch.De reden waarom de conclusie gerechtvaardigd is, dat deze man ziek van geest is, een psychopaat (volgens de Van Dale is een psychopaat iemand met een persoonlijkheidsstoornis gekenmerkt door chronisch antisociaal gedrag waarbij geregeld inbreuk wordt gepleegd op de rechten van anderen).

Klaus Schwab werd geboren in 1938 in Ravensburg en was een kind van het Duitsland van Adolf Hitler, die een politie-staatregime leidde, dat gebaseerd was op angst en geweld. En op hersenspoeling en controle, op propaganda en leugens, op industrialisme en eugen-achtigheid, op ontmenselijking en ‘desinfectie’, op een ijzingwekkende en grandioze visie op een ‘nieuwe orde’ die duizend jaar zou duren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: