Sharyl Attkisson over de vooringenomenheid van de media | Stichting Vaccin Vrij

sharyl-attkisson-over-de-vooringenomenheid-van-de-media-|-stichting-vaccin-vrij

19-12-20 11:59:00,

Sharyl Attkisson is vijfvoudig winnares van de prestigieuze “Emmy Award” voor de beste TV-programma’s, schrijfster van verschillende best-sellers en host van ‘Full Measure with Sharyl Attkisson’, een “zondagochtend” show over politieke onderwerpen. In het onderstaande artikel geeft zij haar mening over de vooringenomenheid in de media. Het artikel is geschreven door dr. Joseph Mercola en eerder gepubliceerd op www.drmercola.com

 
De onderstaande bulletpoints geven aan waar dit artikel over gaat.

• In de jaren vijftig voerde de CIA een geheime campagne genaamd ‘Operation Mockingbird’ uit, waarin ze journalisten rekruteerden als middel om propaganda te verspreiden, en hoewel de campagne officieel eindigde in de jaren zeventig, zijn er aanwijzingen dat het project nooit echt is gestopt.

• In haar boek ‘Slanted: How the News Media Taught Us to Love Censorship and Hate Journalism’, behandelt Sharyl Attkisson een van de meest urgente kwesties van onze tijd: mediavoorkeur en de achteruitgang van objectieve journalistiek.

• Multinational bedrijven, en de farmaceutische industrie in het bijzonder, oefenen een sterke invloed uit op inhoud die welgevallig is met hun specifieke interesses. En daar reclame voor geneesmiddelen een belangrijke inkomstenstroom is voor mediabedrijven, werd en wordt hun berichtgeving over gezondheid en geneeskunde steeds meer bevooroordeeld.

• Big Tech-bedrijven zijn ook meesters in het censureren van alles wat hunzelf of hun technocratische bondgenoten zou kunnen schaden.

• Op het gebied van gezondheid heeft de COVID-19-rapportage censuur en mediamanipulatie naar nieuwe hoogten gebracht. Alle sociale mediaplatforms censureren openlijk afwijkende opvattingen over het virus, met name de oorsprong en behandeling ervan. Zelfs geprezen doctoren en wetenschappers zijn afgewezen omdat ze tegen het gewenste verhaal van de Wereldgezondheidsorganisatie in spraken.

Sharyl Attkisson over de vooringenomenheid van de media

Dr. Joseph Mercola

 

Sharyl Attkisson is een bekroonde onderzoeksjournalist. Haar nieuwste boek: ‘Slanted: How the News Media Taught Us to Love Censorship and Hate Journalism’, is uitgekomen op 24 november 2020.

In dit boek, haar derde, behandelt ze een van de meest urgente kwesties van onze tijd: vooringenomenheid in de media en de achteruitgang van objectieve journalistiek – een onderwerp waarmee ze uit eerste hand ervaring heeft.

Attkisson, voormalig presentator bij CNN en CBS News,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: