Wybren Haga kondigt motie van wantrouwen aan – de bevolking betuigt steun op plein Tweede Kamer | Stichting Vaccin Vrij

wybren-haga-kondigt-motie-van-wantrouwen-aan-–-de-bevolking-betuigt-steun-op-plein-tweede-kamer-|-stichting-vaccin-vrij

19-12-20 12:00:00,

Home » COVID-19 » Wybren Haga kondigt motie van wantrouwen aan – de bevolking betuigt steun op plein Tweede Kamer

Wybren Haga maakt op 15-12-20 korte metten met het kabinet en diende een motie van wantrouwen in. Veel mensen kwamen naar Den Haag om hun steun te betuigen. Frank Ruesink legde verslag van een ongekende burgerbeweging. Is het vertrouwen in de politiek verleden tijd voor vele Nederlanders? Daarna een filmpje waarin Frank Rusink laat zien dat veel mensen hier achter staan. En ten slotte het artikel van Mr. Jeroen Pols

Wybren Haga – de motie van wantrouwen

Frank Ruesink – met potten en pannen op het plein bij de Tweede Kamer

En als u denkt dat het slaan op potten en pannen geen verschil zou kunnen maken, vergist u zich. In Denemarken heeft de bevolking na 9 dagen flink trommelen een prachtige overwinning behaald! Meer info: https://stichtingvaccinvrij.nl/denemarken-een-goed-voorbeeld-van-de-macht-van-mensen-en-de-macht-van-de-media/

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.

Ga regelmatig kijken!

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Meld u aan voor de nieuwsbrief  » Lees verder

%d bloggers liken dit: