Bescherming van de vrijheidsrechten – neen tegen gedwongen vaccinatie!

bescherming-van-de-vrijheidsrechten-–-neen-tegen-gedwongen-vaccinatie!

20-12-20 09:09:00,

Bescherming van de vrijheidsrechten – neen tegen gedwongen vaccinatie!

www.kla.tv/1778220.12.2020

Bescherming van de vrijheidsrechten – neen tegen gedwongen vaccinatie!

In 1963 hield de president van de Verenigde Staten, John F. Kennedy, een toespraak op de Amerikaanse Universiteit in Washington D.C. over wat hij “Het belangrijkste thema van de wereld” noemde. Dit thema was, volgens John F. Kennedy, “… een thema waarover te vaak onwetendheid heerst en waarvan de waarheid te weinig wordt opgemerkt.” John F. Kennedy sprak toen zelf over de vrede: (Citaat) “Welk soort vrede bedoel ik? Welke soort vrede zoeken we? … Ik heb het over echte vrede, het soort vrede, dat het leven op de aarde de moeite waard maakt, het soort vrede, dat mannen en naties in staat stelt, om te groeien en te hopen op een beter leven voor hun kinderen en het op te bouwen – niet alleen vrede voor de Amerikanen, maar vrede voor alle mannen en vrouwen – niet alleen vrede in onze tijd, maar vrede voor alle tijden”. (Citaat einde)
Op 29 augustus 2020 hield de milieuadvocaat en neef van John F. kennedy, Robert F. Kennedy Jr. een rede op de grote demonstratie in Berlijn, die hij afsloot met de volgende woorden: “Deze pandemie komt de elite van pas, zodat zij ons alles kan dicteren, wat ze wil. … En we zeggen vandaag tegen hen: u neemt onze vrijheid niet weg! U vergiftigt onze kinderen niet! We eisen onze democratie terug.”
Op 14 september 2020 verscheen op de website van Kennedy’s organisatie “Children’s Health Defense” een oproep tot bescherming van “de individuele en medische vrijheidsrechten”. Bekijk nu de volgende video, die Kla.TV vandaag in volle lengte en ongecensureerd voor haar kijkers publiceert:
Wij vertegenwoordigen miljoenen mensen, die het recht op gezondheidsvrijheid voor onszelf en onze families willen. In de afgelopen maanden hebben mensen over de hele wereld te lijden gehad onder dood, ziekte, lockdowns, quarantaines, sluitingen van scholen, levensmiddelenschaarste en andere beperkingen, dit alles vanwege COVID. En nu staan we voor een nieuwe bedreiging, het gevaar, tot vaccinaties gedwongen te worden. Sommigen voorspellen dat we ons leven pas terugkrijgen als we gevaccineerd zijn. Sommigen zeggen, dat elke persoon op de planeet gevaccineerd en gecontroleerd moet worden, om weer terug te keren naar normaliteit.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: