Drukbezochte manifestatie verlicht Eindhoven met liefde en inspiratie – De Lange Mars Plus

drukbezochte-manifestatie-verlicht-eindhoven-met-liefde-en-inspiratie-–-de-lange-mars-plus

20-12-20 09:03:00,

Op het 18 Septemberplein in Lichtstad Eindhoven zijn een paar duizend mensen bij elkaar gekomen. De manifestatie is georganiseerd door Hartenvrouw om mensen in deze kille tijd van corona maatregelen en verdeeldheid een ander geluid te laten horen,. Een aantal spreekkanonnen zorgt voor emotionele toespraken die de harten van de toehoorders weten te raken. Met dank aan LNN, RT Dutch en OPG voor de videoverslagen.

Peter Toonen: “Ik ben geen vee, we zijn geen slaven, ik ben niemand’s bezit”

Toonen komt in zijn toespraak met een paar prachtige one liners die bij het publiek veel losmaken. Hij stelt dat er dit jaar minder mensen aan of met corona zijn gestorven dan dat er van de trap zijn gevallen. Peter houdt de mensen ook voor dat er geen grieptest bestaat.

“We zijn avatars geworden in een computergame. We zitten in een spel. Deze lockdown wordt als zwaarder ervaren dan die van het voorjaar. Er wordt ons verteld dat een vaccin ons gaat redden, maar volgens het WHO (wereld gezondheidsorganisatie) moeten we nog jaren mondkapjes blijven dragen.” En “Nog steeds worden we door virologen geregeerd.”

Hij raadt mensen aan uit de piramide te stappen, waarvan het middendeel wordt gesloten, want het MKB gaat eraan en de multinationals blijven over. En daarna eigen sociale kringen op te zetten. “Zelfs met vier of vijf mensen kan je al dingen samen organiseren, want van de regering hebben we niets meer te verwachten.”

Ook Elke de Klerk doet opmerkelijke uitspraken: De moedige arts beschuldigt Rutte en zijn ministers van genocide. Zij moedigt mensen aan om, net zoals zij, ministers en staatssecretarissen een brief te sturen met een dergelijke aanklacht, . (kijk op artsenvoorwaarheid.nl)

Elke de Klerk: “PCR test is tegelijkertijd een soort nasale vaccinatie”

Op rustige toon begint ze haar speech met de mededeling dat er op dit moment kinderen in gevangenschap geboren worden. Hun moeders dragen mondkapjes. De fundamentele grondrechten worden ons afgenomen. Ze roept artsen en verloskundigen en verpleegkundigen op zich ertegen te verzetten.

“Het lijkt erop dat de staat onze vijand is, ze wringt zich tussen de artsen en de patiënten in.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: