Acht redenen om geen cvid19 vaccinatie te nemen – De Lange Mars Plus

acht-redenen-om-geen-cvid19-vaccinatie-te-nemen-–-de-lange-mars-plus

21-12-20 11:46:00, 123rf

Dit zijn de acht beste redenen om het cvid-19 vaccin niet te nemen. Zonder rekening te houden met de onbetrouwbaarheid van de PCR test en de zogenaamde besmettingscijfers van de overheid die weigeren in plaats daarvan over positieve testresultaten te spreken. Met aansluitend 40 artikelen over vaccinaties.

1. Kan nooit werkzaam genoeg zijn

Professor medische microbiologie Sucharat Bhakdi zegt het op deze manier:
“Ik ben niet gek. Ik neem het vaccin niet. Als je jonger dan 70 jaar bent is de kans dat je overlijdt aan dit virus 5 op 10.000 besmette mensen onder de 70.
Om een vaccin licentie te krijgen moet het bewijzen werkzaam te zijn. Dus moet je bewijzen dat het levens spaart, maar als er 5 op 10.000 besmette mensen overlijden hoe wil je dit cijfer met een vaccin aanzienlijk verminderen? Dit gaat je nooit lukken van bijvoorbeeld 5 naar 3. Dus waarom zou ik gevaccineerd willen worden?

2. Gebrek aan bewijs dat het werkt

Een internationaal gezelschap van een dertigtal artsen spreekt zich uit tegen het C. vaccin. Hun voornaamste bezwaren zijn dat er geen bewijzen zijn dat het werkt of veilig is, dat het experimenteel is en onnodig omdat er geen sprake is van een C. pandemie. (lees hier het volledige artikel Artsen waarschuwen voor injectie)

3. Niet nodig

Prof. Dolores Cahill herhaalt wat ze al eerder heeft gezegd, namelijk dat de symptomen van Covid-19 heel eenvoudig en succesvol zijn te behandelen met vitamine C, D en zink. Dit vaccin acht ze onnodig.
Meer van Cahill kan je hier lezen. (Professor Cahill stelt gerust en geeft oplossing voor corona)

4. Proefkonijnen

Dr Zac Cox weet dat er geen lange termijn veiligheidsdata van het vaccin zijn. Hij zegt dat ze de bevolking in feite testen wat tegen de Code van Neurenberg is. Hij zal het vaccin niet nemen.

5. Levensgevaarlijk en verandert ons DNA

Dr Carrie Madej onderzocht het voorgestelde covid-19 vaccin en komt tot verontrustende conclusies. De injectie modificeert volgens de dokter ons lichaam genetisch,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: