Corona Investigation Committee – Deel 21 | Door Jochen Mitschka | KenFM.de

corona-investigation-committee-–-deel-21-|-door-jochen-mitschka-|-kenfm.de

21-12-20 04:08:00,

Belediging van de majesteit of noodzakelijke test?

Een standpunt van Jochen Mitschka.

In Corona Comité Session No. 7 „Do masks protect or do they harm?“ die tijdelijk werd geblokkeerd door YouTube, werd eerst de situatie in verschillende landen gemeld (1). Vervolgens zijn specifiek voor Duitsland de feiten gebundeld. Hier is het derde deel van de samenvatting van deze hoorzitting, waarin de psychologe Daniela Prousa haar zegje doet, die een studie publiceerde waarin het maskerprobleem wordt belicht, met pionierswerk op het gebied van de psychologie.

Helaas heeft het verwijderingsbeleid van YouTube de zaken verknald. De video was ineens niet meer beschikbaar. En de website van het Corona-comité bracht u naar sessie 18 op sessie 7. Ik ga nu verder met het schrijven van de samenvatting op basis van de alleen-audio-opnames, die een jaar lang op een privé-server zijn geback-upt (2). De bestanden zijn klein, en degenen met ruimte moeten ze downloaden en archiveren. Blijkbaar wordt momenteel getracht informatie te onderdrukken die niet in overeenstemming is met het overheidsbeleid.

Daniela Prousa

Mevrouw Prousa werkt momenteel in een revalidatiekliniek die zich richt op stress- en pijnbestrijding. In een studie heeft mevrouw Prousa gekeken naar de psychologische effecten van het dragen van een masker en de fysieke effecten daarvan.

Mevrouw Prousa beschreef het feit dat bijna niemand zich eerder met dit onderwerp heeft beziggehouden als een onderzoekskloof. In haar studie heeft ze alleen mensen geïnterviewd die zich belastend voelden met de MSN-verordening. De resultaten hebben dus geen betrekking op de bevolking als geheel. In heel Duitsland is een enquête gehouden met behulp van een vragenlijst, waarbij Beieren centraal stond. Eigenlijk waren er slechts 120 vragenlijsten gepland, maar door het onverwacht grote aantal reacties, 1600 binnen een zeer korte tijd, moest het onderzoek voortijdig worden beëindigd.

In de vragenlijst werden 51 variabelen met 35 vragen verzameld. Er zaten soms meerdere variabelen in elke vraag. Het ging om algemene vragen om de stresssensatie door maskers te kunnen onderscheiden van de andere Corona-omstandigheden. Dan vragen over medische aandoeningen en of men bijvoorbeeld een roker is. Toen kwamen er specifieke vragen over het voorschrijven van maskers. Vragen over stressniveaus en de mogelijke psychovegetatieve stoornissen zoals hartkloppingen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: