Geneeskunde tegen politieke misselijkheid | Door Rainer Rupp | KenFM.de

geneeskunde-tegen-politieke-misselijkheid-|-door-rainer-rupp-|-kenfm.de

21-12-20 04:07:00,

Een commentaar van Rainer Rupp.

Bij KenFM spreken we regelmatig de redenen aan voor de wederom wijdverbreide en groeiende politieke malaise in ons land. Tegen een van deze redenen, namelijk tegen de irrationele agressiviteit van de Duitse regering tegen Rusland, die in strijd is met de belangen van ons land, stel ik in het tweede deel van de Daily Dose van vandaag een heilzaam medicijn voor. Als zoveel mogelijk mensen meedoen, kunnen we voor het einde van het jaar een onmiskenbaar teken van vriendschap tussen de naties plaatsen, zonder dat er mondbeschermers of massademonstraties nodig zijn.

Allereerst een korte blik op de huidige situatie:

Iedereen die luistert naar de officiële verklaringen van onze politici, of de zelfverklaarde „kwaliteitsmedia“ in ons land volgt, had niet moeten vergeten dat de toenemende media- en politieke agitatie tegen Rusland en zijn regering steeds meer morbide en dus gevaarlijke kenmerken heeft aangenomen. Vergeleken met het meer dan provocerende, bijna krankzinnige huidige Berlijnse beleid ten aanzien van Moskou, had zelfs het buitenlands beleid van de Republiek Bonn in het midden van de Koude Oorlog zich in positieve zin onderscheiden. In die tijd waren de Oost-West betrekkingen confronterend geweest, maar tegelijkertijd werden ze gekenmerkt door wederzijds respect en politiek fatsoen. Militaire provocatie en escalatie werden destijds door de Duitse politiek vermeden; vandaag de dag is het juist het tegenovergestelde het geval.

Vandaag is de orde van de dag „herbewapening, in plaats van wederzijdse veiligheid door middel van onderhandelingen“. Dit is ook volledig de mening van de Duitse minister van Oorlog, Annegret Kramp-Karrenbauer. Want ook deze dame is doordrongen van het idee dat de ongecultiveerde Russische hordes uit de diepten van Siberië slechts één taal begrijpen, die van de knol. Daarom gelooft Kramp-Karrenbauer uit de grond van haar hart dat wij Duitsers „in goede Duitse traditie“ alleen vanuit „een sterke positie“ met de Russen moeten „onderhandelen“.

Het zijn vooral de trans-Atlantische marionetten in de Duitse regering en hun presstituten in de zogenaamde „kwaliteitsmedia“ die deze ontwikkeling aanzwengelen en afdwingen. In afwachting van gehoorzaamheid aan de nieuwe Amerikaanse oligarchbende in Washington. Met de laatste wetenschappelijke bevindingen van massamanipulatie en demagogie wordt het Duitse volk opnieuw opgehitst tegen de „onbeschaafde“ Russen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: